България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Руска му работа! Хубавата Маша: Отпуснах се повече и залитам по чашката

Прочитания: 181
23.03.2017 12:03 по статията работи: Sportuvai.bg

   Мария Шарапова съвсем скоро ще се завърне на корта. Тя изтърпява дълго наказание заради допинг, но е вече се вижда края. Маша дори вече получи покани за участие в големи турнири като този в Щутгарт (24-30 април) и Мадрид (6-13 май). Също така тя ще играе и в надпреварата в Рим.

   Много тенис звезди скочиха на организаторите за "уайлд кардовете", които Маша получи. Маша обаче призна грешката си публично и сега в интервю за "Vogue" разкри още подробности около самото наказание и почивката, която получи.

    "Взимах това лекарство от десет години и през седем от тях имах писмено потвърждение от Световната антидопингова агенция (WADA), че всички съставки в него са разрешени", заяви Маша.

   "Свикнах с тази идея и грешката ми бе именно, че се почувствах твърде комфортно. Поглеждайки назад, най-голямото наказание за мен бе самият процес. Ако трябваше да крия нещо, нямаше да цъфна пред целия свят и да си призная. Признах си, въпреки че това се оказа грешна стъпка. Заради тази грешка в мен винаги ще има съмнения", заяви Шарапова. 

   "Това наказание обаче се оказа почивка за мен. Излизах навън, забавлявах се, пиех повече и всичко това, само защото имах социален живот. Поръчвах си пържени картофки, не се лишавах от нищо", призна още сексапилната рускиня.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
 Pretty Dance Hall  4 |
3.6
ДЮФК Национал 1  4 |
4.5
Ски зона "Банско"  9 |
3.5
Виж всички препоръчани места за спортуване