България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Пътеводител: Най-добрите места за спортни ваканции

Прочитания: 223
19.08.2013 13:08 по статията работи: Sportuvai.bg

Източник: Thinkstock/Guliver

Ако все още не сте се възползвали от така мечтаната лятна ваканция, съветваме ви да побързате. В случай, че не ви се лежи на плажа по цял ден, а мечтаете за нещо по-различно и вълнуващо, четете какво имаме да ви кажем.

 

Подготвили сме кратък списък с най-подходящите места за спортуване в света. Събрали на едно място адреналин, емоция и забавление, следващите дестинации никак не са за подминаване.

 

 

 

1014808Гърция: Скално катерене



Докато съседните острови събират туристи, търсещи спокойствието и тишината, тук нещата стоят малко по-екстремно. Малкият гръцки остров Калименос е мястото, където приключения дебнат зад всяка скала. Разполагащо с над 2000 катерачески маршрута, райското късче земя е примамлива дестинация за всеки любител на силните усещания.



Малките селца, сгушени сред високите скали, дават уютно убежище за през нощта и ви зареждат със сила и желание за покоряване на нови и нови върхове. Времето е топло през цялата година, а най-благоприятният период за катерене е октомври.

 

 

 

1014809Филипините: Кайтсърф



Високите вълни и примамливият вятър правят малкият остров Боракай прекрасна дестинация за любителите на кайтсърф. Плитка, бистра, вода, без водорасли - мечтата на всеки сърфист. Е, можете да се възползвате от приказното място, за което ви говорим. Дали ще наемете апартамент на плажа или ще се усамотите в по-далечна квартира, изборът е ваш. А там със сигурност ви предоставят огромен такъв. В случай, че не разполагате с необходимото оборудване - не се притеснявайте. Училищата и центровете по кайтсърф, намиращи се на острова, ще ви снабдят с всичко необходимо.

 

 

 

 

1014810Испания: Голф



Слънчева, южна Испания. Ако сте почитатели на голфа, именно за там е билетът ви, гарантиращ най-прекрасната лятна ваканция. Организирани са редица курсове, които могат да ви превърнат в изпечен голфаджия (дори не смятаме тена, който ще получите). Включените СПА процедури ще направят ваканцията ви още по-приятна и релаксираща.

 

 

 

 

 

 

За още мечтани дестинации ще си разкажем съвсем скоро.

 

 

 

Дотогава: facebook.com/Sportuvai.bg

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
 Pretty Dance Hall  4 |
3.6
Фитнес и спа център - Pulse 1  47 |
3.38
Flowin Bulgaria |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване