България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Потресаващи, странни, откачени... спортове

Прочитания: 290
25.03.2013 18:03 по статията работи: Марина Митева

Повярвайте за тези не сте чували, а още по-малко виждали

Източник: fishki.net

Все съм виждала странни спортове, но следващите няколко направо си ме разбиха. Не можах просто да не ви ги покажа. И въпреки, че някои от тях ми приличат по-скоро на игри, отколкото на спортове (ще видите защо), все пак ще споделя странните идеи на някои "болни" мозъци. Не за друго, просто за майтапа ;)

 

Първо се захващам да ви обясня страната идея на един цял народ, да кара пиян. Е, не е кола, Слава Богу, но пък е велосипед и то със състезателен елемент. Кой ще се задържи най-дълго на колелото и освен това ще покара "лъкатушейки се" няколко определени метра. А това всичкото нещо е по повод Ежегоден Фестивал на Пивото... Е, не можете да познаете кои са тези красавци! Браточки, браточки...

 

2702f7bb-4c06-c7f4-15f5-4648baa19a7e

 

Следва Англия и още по-странните идеи на островитяните за забавление. Те пък са решили да си направят състезание по събиране на червеи. Като червеите са определени с епитета "очарователни". Дава се на всеки състезател късче парцел и за 30 минути всеки трябва да се стреми да "изрови" най-много червеи. Само ми е интересно - ще ги ядат или ще ги ползват за стръв за риба после. Ами сега?

 

e5b7d9ba-0b9b-cc39-cedb-b30384b9437d

 

А пък страната на неограничените възможности, Америка, явно си има военни легла в излишък. Защото още от далечната 1965 година се организират гонки с... кревати. Ама и правила си имат даже - на леглото има легнал само един човек, а на финала трябва да завършат шестима. Освен това трябва да е водоустойчиво легло, сиреч да "плува". А колко ли са успели да стигнат до финала още не е известно :)

 

a0a3d0cb-3030-f0e7-a0c8-cbb7945b9e58

 

Ако сте ни харесали, ще ви чакаме във Фейсбук :) Е, няма да събираме червеи, но все пак ще е забавно!

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Derida  Dance Center  17 |
4.83
ДФК "Лъвчетата"  9 |
5
Ски зона "Банско"  9 |
3.5
Виж всички препоръчани места за спортуване