България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Пенливият дебют на бирата от авокадо

Прочитания: 140
22.08.2013 13:08 по статията работи: Sportuvai.bg

Наздраве!

Източник: Thinkstock/Guliver

Всеизвестно е, че авокадото е супер храна - богато на мононенаситени мазнини, с високо съдържание на калий, вкусно във всякакъв вид (в салати, сосове или просто в суров вариант). Много хора вярват, че авокадото е най-полезната храна, известна на човечеството. Тези, които не се числят към предната група - не правете пренебрежителни физиономии. Прави са :)

 

 

Съвсем скоро ще можем да се радваме на вкусното авокадо и под още една форма. Бирена. Лично нас с тази новина авокадото ни спечели окончателно. Американската компания "Angel City Brewery" въвежда нов вкус "авокадо" в бирените си шедьоври. Новата газирана наслада в бутилка ще съдържа всички съставки на гуакамолето, включително и кориандър. Може би се питате защо? Ние се питаме защо никой не се сети за това по-рано? В бирения свят, в който вече са нахлули боровинки, лимони, грейпфрути и портокали, вярваме, че авокадото ще намери своето достойно място.

 

 

Въпреки, че на новата течност все още могат да се насладят ограничен кръг от хора, съвсем скоро предстои бляскавия й дебют. На 24 август бирата от авокадо ще взема участие в щатския пивоварен фестивал и ще разкрие пълния си блясък. За сега, предполагаме, тя ще остане само местен феномен, но стискаме палци скоро да акостира и на нашия бряг - със следващата пенлива вълна.

 

 

 

Още от нас ще намерите в нашата Фейсбук страница.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
ДФК "Лъвчетата"  9 |
5
Школа "Salsa con Miguel" на Мигел Родригес 1 |
5
Спортен Комплекс "Славия"  21 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване