България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Няколко трика за събуждане

Прочитания: 157
01.03.2013 12:03 по статията работи: Александра Цанкова

Ставайте, денят вече започна!

Умората мъчи всеки от нас. Но няма да й се даваме! Възползвайте се от изброените по-долу  съвети, за да бъдете здрави, отпочинали и в отлично настроение още от сутринта.


Сутрин след събуждане не бързайте да ставате - протегнете се сладко-сладко, поемете дълбоко въздух, седнете на леглото и спокойно издишайте. 



Станете, отворете прозореца и позволете на свежия утринен въздух да влезе в стаята. Вдишайте и издишайте дълбоко през носа, повторете това упражнение 5 пъти.



След дихателните упражнения направете кратка гимнастика - изцяло по ваш избор. Важното тук е да тонизирате тялото си и да почувствате как енергията навлиза в него. Ако имате време, вземете си един ободрителен душ и доброто настроение само ще почука на вратата. Ако не сте вълк единак, можете да помолите половинката си за един сутрешен масаж.



И сега нещо, с което може да заместите навярно омръзналото ви сутрешно кафе. Залейте 1 с.л. лайка с чаена чаша вряла вода. Запарете за 10 минути и добавете 1 ч.л. мед. Изпийте го на големи глътки и на гладен стомах. Освен събуждащо, този чай има благоприятно въздействие върху кожата на лицето.

 

 

 

Още полезни съвети на: www.facebook.com/Sportuvai.bg

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Be Shape Studio  5 |
5
Derida  Dance Center  17 |
4.83
"Red Salsa Team"  2 |
3.33
Виж всички препоръчани места за спортуване