България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Нова тренировка - тежка категория

Прочитания: 259
12.07.2013 18:07 по статията работи: Sportuvai.bg

Представяме ви Megaformer - фитнес уред от ново поколение

Източник: http://www.details.com

Новото изобретение на великите фитнес умове предлага комплексна тренировка, развиваща силата и мускулната издръжливост, без да изисква редица повторения. Megaformer е уред, прдназанчен за хора, търсещи високоинтензивен спорт, с много енергия и динамика.

 

 

Благодарение на новия фитнес уред можете да горите до 800 калории на тренировка. Не, не се шегуваме. Megaformer съсредоточава услията на трениращия върху продължителността на упражнението, а не толкова върху повторението му. Интерсното при този уред е, че тренировката, която ще ви спретне, мисълта за нея ще ви държи дълго след като тя вече е приключила. Поне така казват успелите да се докоснат до новото изобретение. Не ни остава друго, освен да им повярваме.

 

 

29810756-525a-fa2b-416b-6221c2f1024e

 

 

Дали и ние ще имаме удоволствието да се уверим от първо лице, само времето ще покаже. Ако не ви се чака неизвестното бъдеще, винги можете да отскочите до САЩ, Калифорния, където цели 135 фитнес зали разполагат с нечовешкия Megaformer.

 

 

 

 

Макар да вярваме, че можете да бъдете Мега-спортуващи и без да разполагате с най-новите фитнес изобретения, отскочете за съвети през нашата Фейсбук страница.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
ДЮФК Национал 1  4 |
4.5
Ски зона "Банско"  9 |
3.5
Derida  Dance Center  17 |
4.83
Виж всички препоръчани места за спортуване