България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Най-разпространените сексуални фетиши

Прочитания: 484
18.07.2014 13:07 по статията работи: Деси Иванова

Източник: Thinkstock/Guliver

Фетиши, свързани с ходилата:

1337814

Това може би е най-разпространения фетиш на земята в момента. Основно се наблюдава в мъжката половинка и не зависи от сексуалната ориентация на хората, защото краката са си крака, независимо от пола. Изразява се, чрез силно привличане към ходилата на партньора. 

 

Обектофилия:

1337817

Много хора искат да погледнат под одеждите на Статуята на свободата, водени от чисто любопитство. но обектофилията е нещо напълно различно. Тя е разпространена повече сред жените. Представлява силно сексуално привличане на човек към предмет. Като предметът може да е всякакъв, от телефон или хладилник до Айфеловата кула. В много страни може да намерите жени, омъжени за мини хладилник или печка. 

 

Плюшофилия: 

1337816

Това са хора, които си обличат плюшени костюми на животни и си създават изцяло нова самоличност. Много често стават толкова пристрастени към костюма си, че не могат да излязат навън без него. Освен в сексуалните актове използват плюшените одежди и във всекидневния си живот. В момента, този фетиш набира силна вълна сред 16-годишните в САЩ. 

 

Екзофилия:

1337818

Много хора са отделили специално място в сърцата си за мъже и жени от екзотични земи, но екзофилите таят тези емоции към хора от екзотични планети. Точно така, тези мъже и жени са сексуално очаровани от извънземните. Те не претендират, че са имали сексуален опит с такива същества, затова и съществуват множество сайтове за извънземен онлайн секс, който да ги възбуди. От всички фетиши, тези имат най-забавни галерии. 

Спектрофилия:

1337815

Ако за първи път се запознавате със този фетиш, сигурно си мислите, че някои жени са гледали филма "Дух" твърде много пъти и сега си мислят само за Патрик Суейзи. Но реално този фетиш съществува от векове. 

Докато историята е осеяна с много истории за сексуални актове, извършвани от демони, има също толкова романтични. Докато спектрофилите могат да използват въображението си за самостоятелно удовлетворение, повечето хора, които имат този фетиш наистина вярват, че са имали сексуален контакт с призрак. Но хубавата страна тук е, че хората, имащи този фетиш, твърдят, че призраците ги следват постоянно, така, че не им е проблем да се уреждат всяка вечер. 

 

Има още безброй от странни по-странни фетиши. Затова ще споменем само някои:

Трихофилия: Възбуда от коса

Ретифизъм: Възбуда от обувки

Микрофилия: Привличане към по-дребни хора

Аквафилия: Възбуда от вода

Макрофилия: Привличане към по-големи хора

Сомнофилия: Възбуда от заспал човек или човек в безсъзнание

Ситофилия: Възбуда от храна

Хибристофилия: Възбуда от хора, извършили престъпления

Майезиофилия: Привличане към бременни

Хомеовестизъм: Привличане към облеклото на собствения си пол

Дакрифилия: Сексуално привличане да разплачеш някого

Назофилия: Привличане към носове


Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: www.facebook.com/sportuvai.bg

Източник: http://www.oddee.com/
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
ДЮФК Национал 1  4 |
4.5
Плувен басейн на НСА "В.Левски"  11 |
4.5
Дамски фитнес "Дева Спорт"  10 |
Виж всички препоръчани места за спортуване