България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Мъж сваля 78 килограма, танцувайки Зумба

Прочитания: 217
14.08.2014 13:08 по статията работи: Деси Иванова

Източник: inm.com

Патрик Комей, настоящ преподавател от Ню Джърси преминал през невероятна трансформация. Когато Патрик завършвал университет, му било доста трудно да си намери костюм, понеже тежал 167 килограма.

 

Когато лекарят му му казал, че холестерола му се покачва и достига опасни нива, и трябва да започне да приема лекарства Патрик решил, че е време да промени живота си. Вместо лекарства, Патрик започнал да взема уроци по Зумба.

1360325

Той признава, че първото му посещение било ужасяващо. Поради естеството му на живот и липсата на много движение, Патрик бил на косъм да се предаде. Но волята му се оказала достатъчно силна и той продължил с уроците. Като голяма мотивация се оказало излизането му на сцена. Негов тогавашен треньор го помолил за помощ, като го попитал дали ще се съгласи да излезе и танцува на сцена. "Аз бях ужасен!", признава Патрик. 


Но очевидно това е било нужният стимул, който променил живота му. Сега той е свалил 78 килограма, само с танци. Сега той е инструктор по Зумба. Показва на хората, че може да промениш живота и килограмите си съвсем лесно и не е нужно да правиш изморителни упражнения, а просто да се забавляваш. Имаш ли достатъчно силна мотивация няма невъзможни неща. 

 

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук:
www.facebook.com/sportuvai.bg

Източник: .today.com
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Айкидо клуб "Славия"  13 |
5
Ски зона "Банско"  9 |
3.5
ДЮФК Национал 1  4 |
4.5
Виж всички препоръчани места за спортуване