България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Минус 100 калории

Прочитания: 161
31.03.2013 15:03 по статията работи: Александра Цанкова

Изгорете ги!

Неделя е, време за почивка и мързелуване, така че... хайде, тръгвайте към фитнеса! Не, чак такива съдисти не сме, но въпреки леността, която ви е обхванала неусетно можете да потренирате малко. Сънливата неделя може да ви зарадва с най-малко 100 калории в пасив, ако извършите следните приятни дейности:

 


Подреждайте: Минавайки от спалнята към хола с телевизора, може да свършите малко къщна работа (да оправите леглото, да занесете мръсните дрехи в банята, да подредите обувките в коридора). 10 минути въдворяване на ред в къщата = 100 изгорени калории.

 

861688


Сгответе: 45 минути прекарани над котлона ще изгорят около 100 калории. Можете да превърнете деня в още по-ползотворен, ако сътворите нещо полезно и вкусно за хапване.

 

861690



Хула, хула! Или казано разбираемо - въртете обръч по време на рекламните паузи. Ако тази дейност не ви пречи да следите сюжета на сериала, може да продължите и след тях. Тук безвъзвратно изгорените калории ще са много повече, а усилието ще е минимално.

 

861692



Минете с парцала: 25 минути търкане на под и 100-те калории изчезват. Освен това домът ви ще се превърне в още по-уютно, чисто и приятно място. Така че - действайте!

 

861691



Гушкайте се: Ако успеете да преодоблеете мързела си за 45 минути, излезте на романтична разходка с любимия човек. Както обещахме, 100 от ненужните калории се изпаряват, а вие сте 100 пъти по-щастливи. Ако пък имате повече свободно време ви съветваме да не се задоволявате само с гушкане, а да се отдадете на любовта си изцяло :).

 

861689



Мийте чинии: За да охладим малко страстите от горното предложение, се връщаме в кухнята. Там най-вероятно ви чакат чиниите от снощи. Надяваме се да грешим и ви поздравяваме, ако сте намерили време да ги измиете в събота вечер. В случай, че сме прави, запретвайте ръкави и се сбогувайте с още 100 калории.

 

861693



Ако въпреки ентусиазирания ни материал, все още не ви се прави нищо, имаме поредната добра новина за вас. Можете да изгорите около 100 калории докато спите. Така че не ни остава нищо друго освен да ви пожелаем хубава неделя и лека нощ!

 

 

Като приключите със следобедната дрямка наминете оттук: <<facebook.com/Sportuvai.bg>>

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
"Red Salsa Team"  2 |
3.33
Школа "Salsa con Miguel" на Мигел Родригес 1 |
5
Flowin Bulgaria |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване