България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Ловен дом "Беклемето"

Прегледан 354 пъти
Бъди първият, ДОБАВИЛ В ЛЮБИМИ
Адрес: Троян, Беклемето
Тел.: 0889997751
Email: lovendombeklemeto@abv.bg
Подходящо за деца на възраст от 7-12, 13-18 години
Условия за хора с увреждания: НЕ
Спортове
Лов | Риболов
Обща информация

Ловен дом Беклемето предлага отлични условия за зелени и бели училища, детски лагери, семейни тържества, приятелски срещи, рожденни дни, банкети, тиймбилдинг, идивидуални и групови почивки. Той разполага със шестдесет легла, обособени в двойки, тройки, четворки и апартаменти със самостоятелни санитарни възли с душ. Цена на легло е 16 лв. със застраховка, туристическа такса и ДДС. Децата ползват отстъпка.

Апартаментите са луксозно обзаведени, разполагат с телевизор, а санитарните им възли с вана.На разположение на гостите е ресторант с вкусна храна и традиционни ястия, а за тези които желаят сами да приготвят храната си могат да ползват модерно оборудвана кухня срещу 1 лв. на човек или барбекю. Базата предлага безплатен WiFi интернет, конферентна зала, сауна, билярд. Ловният дом разполага и с обширна тераса, на която при неподходящо за разходки и туризъм време може да се наслаждавате на хубава гледка и свеж планински въздух.

Спорт и развлечения:

Въжен парк "Катеричка"представлява комплекс от различни съоръжения разположени между дърветата във вековна букова гора. Всеки, от малък до възрастен преминаващ през парка, изпитва незабравими преживявания, проверява своята физическа и психическа издръжливост. Атракционният парк предлага и следните услуги:

- преходи в планината с водач
- преходи с планински велосипеди - от краткотрайни разходки с колело по асфалт до нeколкодневни преходи по билото на Стара Планина
- еърсофт - това е една сравнително нова игра, зараждаща се в "страната на изгряващото слънце", която ще ви доближи максимално до реалните бойни условия 
- катерене по импровизирана петнадесетметрова изкуствена стена
- ориентиране


Ски писта - през зимния сезон, в близост до Ловния дом може да се възползвате от 2 алпийски писти с влекове - 1,2 км и детска писта с влек, писта за ски-бягане, ски гардероби, училище с квалифицирани учители.


Разходка с джип по планинските пътеки


Организиране на ловен туризъм 

из дебрите на Стара планина

 

Посещения на забележителности 
- Троянски манастир "Успение Богородично" - Манастирът, който е трети по големина в България, е разположен живописно на брега на река Черни Осъм до село Орешак, на 10 км от град Троян:
- Националното изложение на народните и жудожествени занаяти в с. Орешак 

e на 200 м от Троянския манастир. То е единствено в страната, в чиито изложбени зали са показани уникални предмети на народните художествени занаяти, изработени от български майстори от всички етнографски райони на България. Изложбеният комплекс е разположен в чудесен парк от 50 дка. и разполага с девет изложбени зали. Освен постоянната експозиция, тук се осъществяват много национални и международни изложби.


- Музей на народните художествени занаяти и приложните изкуства в гр. Троян
- Природонаучен музей - с.Черни Осъм, на 15 км от гр. Троян

 

Локация на картата
Съобщи за неточност
Всички места за спортуване
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!