България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Лична история: Петър Петров

Прочитания: 413
08.05.2013 10:05 по статията работи: Sportuvai.bg

След като ви разказахме за Илиян Найденов от Монтана, е време за личната история и на още едно момче, трениращо в същия фитнес и постигнало добри резултати на Републиканското първенство по фитнес и културизъм.

 

Той се казва Петър Петров, на 17, и иска да разкаже историята си на всички читатели на Sportuvai.bg.

 

Здравейте читатели на Sportuvai.bg!

 

Казвам се Петър Петров, от град Монтана и фитнеса е моят начин на живот. Спортът е нещото, което ме прави щастлив.

 

Прекарах години наред в тренировки, лишения, контузии, болки и много труд. Всичко изглеждаше напразно, защото никой не искаше да ми помогне. Разпитвах по-големите момчета в залите: Как да тренирам? С какво да се храня?... Но те или не искаха да ми кажат или наистина не знаеха.

 

И така, докато тренирах във фитнес център "Силвър Джим", при мен дойде Иван Янев и ми предложи помощ. Благодарение на него достигнах до Републиканското първенство за юноши и младежи, на което се класирах на 7-мо място.

 

Тренирах всеки ден, спазвах хранителния режим и се доверих изцяло на опита на нашият треньор. Естествено, резултатите дойдоха много бързо. Преборих се с много труд, диети и лишения.

 

Да, беше трудно, но не съжалявам. Не съжалявам, че пропуснах купоните, кафетата и дискотеките! Те не могат да се сравнят с тръпката да си в залата и да даваш всичко от себе си.

 

Гордея се с това което постигнах и съм благодарен за шанса да осъществя тази моя мечта. Вече не мога да си представя ежедневието без тренировки.

 

Тук е момента да благодаря на всички, които бяха до мен и ми помагаха. Благодаря на майка ми, на приятелката ми, и на всички добри приятели които ме подкрепиха. Благодаря и на Иван Янев за всичко, което направи за мен и Илиян!

 

Фитнес център "Силвър Джим" можете да намерите в Sportuvai.bg тук >>>

 

5b7c7940-14fe-7053-aab5-171fddf78596

 

116fa197-fdad-3acd-7be7-5d02cc488028

 

3f7fd5fe-cf93-a4d1-30d1-a369ff78ff95

 

 

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
"Red Salsa Team"  2 |
3.33
ДФК "Лъвчетата"  9 |
5
Derida  Dance Center  17 |
4.83
Виж всички препоръчани места за спортуване