България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Кънки Risport RF4

Прочитания: 525 1
12.12.2012 12:12 по статията работи: Sportuvai.bg

Малко тесни, но с тях стават чудеса

Зимния сезон чука на вратата, а с това се намаляват значително и възможностите за спортуване на открито. Едни забавления изчезват, но на тяхно място се появяват други. Вече във всеки по-голям град на България се появява поне по една зимна пързалка. Ето защо решихме да ви представим ревю именно на кънки на лед.

 

"Risport RF4 са идеалните кънки за спортисти, които искат да започната да правят скокове, за да станат бъдещи шампиони. Направени са от водонепромукаема кожа отвън, микрофибър отвътре и са с пластмасова подметка." - това знаем от сайта на производителя.

 

Ние обаче поровихме повече из интернет за да намерим не само рекламните послания, но и как се представят в реалния живот.

 

Основно преобладават мненията, че тези кънки са добри и леки, но са прекалено тесни. Спортистите по форумите препоръчват Jackson, WIFA или Belati, ако усещате тези кънки прекалено тесни.

 

"Iskate" пише в блога си: "Наистина единственият проблем на тези обувки е теснотата им. Въпреки, че болеше се пробвах да направя завъртане на един крак и... успях. Сама себе си изненадах. Дотогава не бях правила толково плавно и продължително завъртане. Благодарение на тези страхотни обувки и остриета всичко, което се опитвах да направя се получаваше. Около два месеца ми отне да се науча да приземявам правилно. Тези кънки са страхотни, държат крака в правилната позиция, дават опора при скок, поддържат всяко приземяване. Няма да се разминете без болка, но те просто работят."

 

Iskate допълва, че все пак страхотното качество си идва с цената, така че да се приготвим да заделим по-солидна сума, ако желаем да се сдобием с тях.

 

Така е, моделът може да се намери в интернет на цена около 290 лева.

Коментари
Най-нови
Най-стари
1
Laura De Montignac17.12.2012 22:12:06
Това са най-добрите кънки за ниво начинаещи до средно напреднали!
Отговори 0 0
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Be Shape Studio  5 |
5
Училище за танци "Огледало" - Варна Тауърс |
4
 Pretty Dance Hall  4 |
3.6
Виж всички препоръчани места за спортуване