България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Клуб “Водни спортове” - НСА

Прочитания: 1032  18
18.06.2012 11:06 по статията работи: Боян Кърпачев

Клубът провежда тренировките си на плувен басейн Мадара

Клуб "Водни спортове” - НСА се помещава на булевард Прага в град София, басейн Мадара. Клубът е създаден от доц. Лазар Каменов през 1993г., а спортовете, които се упражняват са плуване и синхронно плуване за всички възрастови групи.

 

Базата на която се тренира е стандартен 25 метров басейн с 5 коридора. Отлично поддържан според нашите скромни разбирания. Треньорите са трима, а отделно има и за синхронното плуване.

 

Свободният достъп до басейна е силно ограничен, поради големият брой състезатели на клуба, а освен това тук тренират и състезателите на НСА.

 

Плувците, трениращи в клуба са 103 от всички възрастови групи – златна рибка, весел делфин, деца до 12 г., юноши и девойки, младша и старша възраст, младежи, и след 19 годишнина се състезават при мъжете и жените. Състезателите по синхронното плуване са 42, отново във всички възрастови групи.

 

Клуб "Водни спортове” - НСА се гордее с постигнатите резултати на възпитаниците си, като винаги на държавни първенства е бил в тройката на най-добрите клубове. Състезателите освен с печелене на турнири вече се занимават и с поставяне на рекорди. Поздравления. Най-големи успехи постигат състезателите в детските възрасти – Кристиян Божилов, Матю Ценков, Иван Геров, Калоян Николов, Гергана Главурова, Ели Ангелова.

Ако искате да станете като тях – тренирайте на басейн Мадара, в клуб "Водни спортове” - НСА.

 

 

Екипът на Sportuvai.bg благодари на главен треньор Любомир Богомилов Ценков  и Стоян Андонов, мениджър на Клуб "Водни спортове” - НСА за оказаното съдействие.

 

 

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
ДФК "Лъвчетата"  9 |
5
Школа "Salsa con Miguel" на Мигел Родригес 1 |
5
Тенис клуб "Про Спорт"  11 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване