България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Клавдия Драганова: Тренирам само по 20 минути и въпреки това постигам добри резултати

Прочитания: 705 1
28.02.2017 12:02 по статията работи: Sportuvai.bg

Източник: E-Fit България
Визитка
|
5
Още по темата

Звездата на Клавдия Драганова изгря в един от първите реалити формати - Стар Академи. За таланта й в музиката и танците знаем, затова решихме да разберем как успява да поддържа формата си.

 

1185203

 

Клавдия, върху какви песни работиш и какви са бъдещите ти планове?

Продължавам работата си с екипа на Highass Production. Представихме още две песни заедно, едната е "After Party" с T. H. A, Lexus, и Valyo Night & Pez, а другата е "On uno". Много добре се сработваме.

1185206Но чух, че има и още нещо…

Да, подготвихме и новия химн на футболния отбор на ЦСКА, който скоро ще е качен в сайта им. Първоначално се изненадах от молбата, но с радост казах да. Много на сериозно приех задачата, за да отвърна на жеста, че върху мен е паднал изборът. Колегите ми, танцьорките, се опитаха да дадат всичко от себе си.

А личният живот?

Личният ми живот е подготовка за бъдещето. Завърших бакалавър специалност поп и джаз пеене, сега уча магистратура музикална педагогика. Надявам се, че ще мога все повече да давам от себе си за голямата ми любов музиката. Освен ученето преподавам два пъти в седмицата поп и джаз техники на пеене на деца. Децата са моето вдъхновение. Минала съм по същия път и аз и искам да им предам целия си опит и умения. Щастлива съм, че мога да оставя нещо след себе си. Това е моят път и аз го следвам.

Бъдещето?

През Март и Април ще снимаме два нови клипа. Едната песен е Love attraction и е съвместна със Lexus. И двамата много се подготвяме за новия ни общ проект. Хореографията също е готова, остава заснемането на клипа. Ще издадем парчето на два езика – български и английски. Парчето ще е част от предстоящия ми албум през лятото.

1185205А какъв ще е вторият клип?

Един по-нов клип с ЦСКА като продължение на спортната вълна.

А говорейки за спорт, как поддържаш привлекателната си фигура освен с работа?

В момента нямам много свободно време да тренирам, а всъщност трябва да обръщам внимание и на това. Открих уредите Е-фит – метод за трениране на принципа на EMS (електромускулна стимулация). Успявам добре да се натоваря и то само за 20 мин. Не крия, че в началото бях скептична, но щом пробвах разбрах, че Е-фит е моят уред. За толкова кратко време успявам дори да получа мускулна треска, което ми се случва рядко, тъй като активно спортувам.


Ще очакваме новите клипове! Много успех!

Коментари
Най-нови
Най-стари
1
Nikolay Petkov11.06.2014 11:06:10
Power Plate-a в https://www.facebook.com/pages/LPG-Power-Plate-Studio/1473183129573721?ref=hl е по-добър вариант за ускорена тренировка,
Отговори 0 0
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Фитнес и спа център - Pulse 1  47 |
3.38
"Red Salsa Team"  2 |
3.33
 Pretty Dance Hall  4 |
3.6
Виж всички препоръчани места за спортуване