България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Кирил Русев - За здравето и наздравиците с любов

Прочитания: 504
22.01.2014 12:01 по статията работи: Александра Цанкова

Днес ви съветвам да внимавате в картинката, защото ще ви срещам с главен редактор! :) Кирил Русев е човекът, който ви дава най-точните и изчерпателни съвети за здравословен живот само срещу няколко клика в сайта Fitwell.bg и нищо чудно вече да ви е направил безсмъртни. За него мога да ви разкажа с една дума – Киро е пич. Мога и с две – Киро е голям пич! Той е и човекът, от когото се уча всеки ден, за което му благодаря безкрайно!



И така, в случай че мечтаете да прочетете нещо наистина стойностно, подкрепено с железни аргументи и написано по възможно най-увлекателния начин, надраскайте набързо "Кирил Русев" в Google и позволете на знанието да нахлуе в умовете и душите ви. Преди да ви оставя в неговите ръце, ви подсказвам само, че ако искате да се образовате – той е човекът. Ако искате да се забавлявате и да си кажете "Наздраве” в приятна компания, пак той е човекът. Ако имате нужда някой да ви разбере, да ви даде съвет или просто да изслуша поредната ви умопомрачителна история от последния уикенд – мхм, вече си знаете, той е човекът.



Сега ви препоръчвам да четете внимателно следващите редове и при нужда – да си извадите лист и химикал, за да си водите бележки. А на него казвам само: "Давай, Киро, ти си човекът!" :) Когато порасна, искам да приличам на теб (като изключим брадата, ще ме прощаваш!).


 

1168888


 

 

Кой си ти, откъде идваш и колко време ще останеш?



Кирил съм. Там, откъдето идвам, ми викаха Кирчо. Сега пак се случва, макар и по­-рядко. За повечето си приятели съм Киро, за непознатите ­ "оня с брадата". Сигурно и други работи се говорят по мой адрес, но няма как да го знам. Ще остана поне докато някой започне да ми вика дядо. Надявам се и по­-дълго, но само времето ще покаже.

 

 

Какво за теб е Fitwell.bg?



Фитуел засега е най­-добрият начин, който имам на разположение, за да кажа на колкото се може повече хора, че са пристигнали на този свят с едно­ единствено тяло и в момента, в който това тяло спре да работи, всичко свършва. Фитуел е моят опит да придам човешки облик на всички онези сложни и мъчителни неща, които някакви привидно фанатизирани хора (в това число и аз) правят по фитнеси, стадиони и паркове.



Фитуел е най­-лесната и ефективна диета, която индустрията не иска да знаете, хахахахаха. Фитуел е тетрадката ми речник, с чиято помощ през последните 3 години успях да си преведа на нормален език доста засукани научни концепции и термини и да ги споделя с онези читатели, които бяха любопитни да видят нещо повече от картинки, клипчета и упражнения за бразилско дупе и плосък корем.



Фитуел за мен е тефтерчето, в което нормалните хора понякога си записват много важни и умни мисли, а друг път просто си драскат цицести мустакати русалки. Абе, може да се каже, че ставам с фитуел и си лягам с фитуел. Обичам си го като мое дете, въпреки че ми е предоставен за временно отглеждане.

 

 

Здраве, любов, щастие, пари, бира, пудовка. Подреди ги по важност. :)



Ами, здравето винаги е номер едно. Болен човек, жив дявол. Може и така: ­ болен човек, съдран чувал. Може да се каже, че здравето зависи от наличието на другите изброени елементи, но не само от тях. Но иначе, ако за здравето си трябва да платя с всичко останало, не знам какво бих направил. Въобще, трудно приоритизирам в имагинерна ситуация и това си е... Искам от всичко по много. И музика.

 

 

1166905

 

 

Работата е...



Хахаха, ох, работата е необходимо зло. Не, работата е важна. Човек трябва да се труди през цялото време, независимо дали ще го прави по смисъла на трудовото законодателство или за лично усъвършенстване. Трудът краси човека, стига човек да обича труда и да се кефи да бачка. Бившият ми шеф Косьо, от когото научих много за работата, обичаше да казва, че човек трябва да гори в това, което върши. Благодаря ти, Косьо! 

 

 

Как се вдъхновяваш?



Горейки :) Когато искаш да направиш нещо като хората и то живо те интересува, тогава вдъхновението не е предмет на някакви супер специални ритуали и заклинания. Да, понякога има мързел и нежелание за творчество. Тогава просто си сядаш на задника и работиш. В краен случай се размотаваш, ама това в много краен случай. Като веднъж на всеки пет минути.

 

 

А как релаксираш?



Тук е важно да се каже, че не медитирам и не прекарвам време в правене на нищо. Много обичам да вървя на дълги разстояния, било то в градска или извънградска среда. Обожавам да готвя и да ям с дебелата си жена Ина, която всъщност не е никак дебела, но би трябвало да бъде според количествата храна, които поглъщаме заедно. Въобще, всичко, което правим заедно с нея, може да мине за релакс.

 

 

Какви ще ги вършиш в кухнята довечера?



Ще готвя и ще ям с дебелата си жена Ина.

 

 

А в леглото? (хохо)

 

1166904

 


Ще спя с дебелата си жена Ина. По един или друг начин. Леглото е затова ­ да се спи в него. По един или друг начин :)

 

 

Как се става мъдър и добър човек като Кирил Русев?



А­а, не знам дали съм мъдър и добър. Точно вчера писах на една приятелка, че "добро" и "лошо" са някакви измислени етикети, които хората използват като определение за други хора или идеи, с които са съгласни или несъгласни. И докато за теб явно съм добър човек, за разни хора в интернет може би съм най­-лошото нещо, което се е пръквало на този свят. Но това е нормално, при положение, че всеки ден им причинявам когнитивен дисонанс. И използвам непознати за тях думи и изрази :)



Иначе това с мъдростта все още не съм го измислил как става. Някой беше казал, че специалист е човек, който е допуснал всичките възможни грешки в много тясна област на познанието. Предполагам, че мъдрец е човек, който е допуснал повечето възможни грешки в няколко области на познанието :)



Въобще, не се страхувайте да грешите и периодично да преразглеждате вярванията и убежденията си с риск да откриете, че те са напълно сбъркани. Бъдете отворени за противоположни на вашите идеи и не се колебайте да променяте мнението си по разни въпроси. В момента, в който решите, че сте открили абсолютната истина по даден въпрос, тогава можете да помахате на отдалечаващата се от вас мъдрост.

 

 

1168851Дай да чуя какво звучи в слушалките ти всяка сутрин, когато идваш насам. Или по­-добре ми разкажи. :)

 

 

Наскоро открих аудиокнигите и използвам единия час, който прекарвам сумарно в отиване и връщане от работа, за да "чета". В момента съм на вълна популярна психология в търсене на отговор на въпроса "Защо умните хора вярват в глупости?".

 

 

Какво е "шуше"? :)



Добър човек. Пардон, ­ човек, който ме кефи :)

 

 

"Наздраве" за?

 

Здравето, любовта, щастието, парите, бирата, пудовките и музиката. И за грешките. И за цицестите мустакати русалки!

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
"Red Salsa Team"  2 |
3.33
ДФК "Лъвчетата"  9 |
5
ДЮФК Национал 1  4 |
4.5
Виж всички препоръчани места за спортуване