България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Истината за целулита и как да го премахнем ВИДЕО

Прочитания: 213
09.07.2014 10:07 по статията работи: Деси Иванова

Източник: Thinkstock/Guliver

Целулитът често се нарича "проклятието на жените", защото толкова много хора страдат от досадната портокалова кожа и мастните натрупвания по бедрата. За съжаление, твърде много жени хвърлят стотици левове за напълно неефективни "лечения" и безполезни процедури. Това е така,защото повечето хора не знаят какво е "целулит", или какво причинява тези странни трапчинки върху долната част на тялото...

 

1326616

 

Така че, ако не знаете какво е целулита как ще го премахнете?

 

Факт е, че няма разлика между целулитна мазнина и редовна. Всички гъби и кремове, предназначени да "разтварят" целулита само ви ограбват. За съжаление, целулитът е причинен от мускулна атрофия. Състояние, което възниква, когато слой от мускули отслабва и се отделя от кожата, правейки ни непривлекателни. Така че първото нещо, което трябва да знаем, е че лечението на целулита няма нищо общо с нашата кожа, а изцяло с мускулите под нея. 

 

И не забравяйте премахването на целулита няма нищо общо със загубата на тегло. Дори и най-кльощавите момичета имат целулит.

 

Добрата новина е, че има начин да се обърне мускулната атрофия, и да прогоните досадния целулит завинаги. И без значение на колко години сте и колко тежите, можете да направите това по естествен път, без хапчета и фалшиви лосиони. 



Гледайте следното видео за подробности:

 

Източник: womenslife.todaу
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Айкидо клуб "Славия"  13 |
5
"Red Salsa Team"  2 |
3.33
ДЮФК Национал 1  4 |
4.5
Виж всички препоръчани места за спортуване