България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Иновативни джаджи за велосипед

Прочитания: 348
25.06.2013 09:06 по статията работи: Sportuvai.bg

Източник: Thinkstock/Guliver

Ако сте сред запалените колоездачи, които искат да са в крак с велосипедната мода, този материал е за вас. Взимайте идеи от следващите редове и не забравяйте, че сигурността е на първо място!

 

 

Приложение за смартфон Bike Repair

 

23be7d47-30f4-025c-4498-d8fcaec7086a

 

 

 

Ако карате достатъчно, няма как все нещо, все някога да не се повреди, докато сте на път. В този момент ще сте много благодарни, ако сте си купили Bike Repair App. Това приложение за iPhone и Андроид ще ви помогне да установите къде е проблемът и да го отстраните!

 

 

 

 

 

 

 

 

LED светлини по спиците

 

Е, това не е ново изобретение, но изглежда невероятно! Дори можете да програмирате мотивите и цветовете, които украсяват пътуването ви от малкия вграден компютър.

 

 

 

 

 

PostPump

 

Несъмнено е полезно да носите помпа за гуми със себе си винаги, когато сте навън с колелото, но къде да я сложите? PostPump е вградена направо в колчето на седалката ви. Срещу не много висока сума можете да се сдобиете с това иновативно решение.

 

 

 

 

Портативен генератор

 

959494

 

Какво ще кажете за портативен генератор, който може да събира енергията от въртенето на педалите и да я използва, за да зареди телефона ви? За съжаление, притежателите на EcoxGrear засега не са доволни от уреда, който по техни думи е прекалено шумен и доста труден за употреба. Както и да е, идеята е гениална и се надяваме, че скоро технологията ще се развие и усъвършенства.

 

 

 

 

Пазарска количка за колело


 

53b93f2b-f330-b682-74b3-21e048a2f655

 

 

Ако някога ви се наложи да носите много багаж със себе си, докато сте с колелото, не си и помисляйте да го товарите на гърба си! Вече има специални колички, които се прикрепят към велосипеда ви като ремарке. Леки са, лесни за сгъване и прибиране след това.

 

 

 

 

 

Още от нас на: facebook.com/Sportuvai.bg

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
 Pretty Dance Hall  4 |
3.6
Ски зона "Банско"  9 |
3.5
Derida  Dance Center  17 |
4.83
Виж всички препоръчани места за спортуване