България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Изкуството да приключенстваш с колело

Прочитания: 175
21.01.2014 14:01 по статията работи: Александра Цанкова

Източник: http://matadornetwork.com

Колоездачи, къде сте? Днес ни се говори за вас, така че паркирайте някъде и елате да слушате. Ако сте от запалените велоприключенци, които прекарват по-голямата част от живота си на две гуми, значи сте усетили хилядите благини от карането на колело. Почувствали сте до една силните и щастливи емоции, които това занимание ви дава, вкусили сте от свободата и сте се влюбили в нея до края на живота си.



А след пътуването ти остава:

 


Удовлетворение

 

1167870



Велосипедните приключения те учат на един ценен урок - да си си самодостатъчен. Сещате се за онова зависимо чувство, което неспирно ни кара да търсим някого, да виждаме някого, да обичаме някого. Не ни разбирайте погрешно, колелото не ни прави социопати, то само ни показва онази страна от живота, в която единственият ни нужен човек сме самите ние. Когато си на път, ти поемаш по стъпките на свободата, а тя изисква от теб да можеш да се справиш с нея във всичките ѝ разновидности. Дори не толкова приятните като това да си палиш огън насред пътеката, да спиш под звездите, да търсиш вода с километри. Това е трудната ѝ страна, но това е и очарованието ѝ.



Спонтанност

 

1167871



Ммм, това ни е любимо. Плановете са за подредените хора, без да се сърдят - за скучните от тях. А ние обичаме да сме разхвърляни, импулсивни. Живи. И да си го припомняме с всяко ново тупкане на сърцето.




Любов към природата


 



Пътуването те среща очи в очи с най-красивата страна на заобикалящия ни свят. Тази, която се намира далеч от шума, града, хората, трафика и проблемите. Тази, която ти показва съвършенство и те прави по-добър и щастлив човек.



Нови усещания

 

1167872



Да се измъкнеш сънен и усмихнат от палатката на сутринта. Отпочинал и зареден с нови сили. Какво повече да искаш от живота?



Емоции

 

1167873



Ако си мислите, че краят на пътуването слага край на преживяването, лъжете се. Емоциите ви се укротяват тогава, когато вие поискате да е така. Често дори вашият контрол е безсилен да ги спре. Така че, горе главата, завъртете педалите и напред към следващото приключение.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Тенис клуб "Про Спорт"  11 |
5
Школа "Salsa con Miguel" на Мигел Родригес 1 |
5
Derida  Dance Center  17 |
4.83
Виж всички препоръчани места за спортуване