България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Иван Данев: Спортът ми е дал повече, отколкото ми е взел!

Прочитания: 887
04.06.2015 16:06 по статията работи: Sportuvai.bg

Откровено интервю с младия културист от град Бургас

Интересувате ли се от здравословно хранене и спорт?

 

Ако отговорът ви е "Да", то при всяко едно положение ще ви е интересна историята на 18 годишния Иван Данев от град Бургас.

 

Иван Данев спортува активно от малък. Първият спорт, в който се е записал е "Свободна борба" и дори има няколко отличия и награди в тази област. Не след дълго е проявил интерес към "Стрийт фитнес", а и към самите тренировки във фитнес залата. Към днешна дата Иван е културист и работи като професионален личен фитнес инструктор.

 

Здравей, Иван! Кога и защо превърна спорта в свое професионално занимание?

 

Здравейте на всички читатели на FitWell. Спортът превърнах в свое професионално занимание преди около 4 години. Спомням си, че с приятели ходихме да се набираме на лостове и се състезавахме кой ще направи най-много набирания и лицеви опори. Така сложих и началото на спортната си кариера. Две години по-късно претърпях операция от която изгубих 12 килограма и започнах наново старата схема, но за разлика от преди, бях още по-мотивиран! Бях научил много от книгите за фитнес, анатомия, хранене, упражнения и пълноценен начин на живот. Започнах да се интересувам и да тренирам докато интуицията ми не ме подтикна да се обърна към културизма.

 

 

Продължението на интервюто на Иван Данев: Спортът ми е дал повече, отколкото ми е взел! може да прочетете при колегите от fitwell.bg

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Училище за танци "Огледало" - Варна Тауърс |
4
Ски зона "Банско"  9 |
3.5
Плувен басейн на НСА "В.Левски"  11 |
4.5
Виж всички препоръчани места за спортуване