България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Защо алкохола пречи на секса

Прочитания: 353
01.08.2014 17:08 по статията работи: Деси Иванова

Източник: thinkstockphotos.com

Всички обичаме да отмаряме в някой бар поне веднъж в седмицата. Алкохола ни прави свободни, щастливи и разкрепостени. Няма мъже, които да не обичат бира. Но имаме новина за мъжете - алкохола пречи на секса. Д-р Чарли Ферер, обяснява какво става с мъжкото тяло, когато се прекали с алкохола. 

1349778

Типична ситуация е да сте навън, да се забавлявате и чашите с алкохол постоянно да се подменят с нови - пълни. Докато човек е в добро настоение просто не усеща колко много алкохол изпива. Но за жалост това е проблем при мъжете. Алкохола застрашава секса. Пиянството намаля притока на кръв към пениса, което на свой ред намаля "вълнението" му. Затова, когато мъжете са в нетрезво състояние изпитват проблеми с вдигането на самолета. 

 

Според д-р Ферер, "Въпреки че алкохола премахва задръжките и ви кара да се чувствате, така сякаш може да направите всичко, силно ще разочаровате приятелката си или някое момиче от бара. Алкохолът е депресивно вещество за нервната система, което често причинява импотентност при мъжете, когато са прекалили с него." 

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук:

Източник: mensfitness.com
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Be Shape Studio  5 |
5
Айкидо клуб "Славия"  13 |
5
Спортен Комплекс "Славия"  21 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване