България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Жоро Кучков - срам за цяло едно поколение или една "икона" все още търсеща себе си

Прочитания: 741
04.04.2017 14:04 по статията работи: Sportuvai.bg

Жоро Кучков – момчето, което държи да се знае, че е най-доброто копие на… Николета Лозанова. Той вярва, че е роден, за да бъде под прожекторите. Обича скандала. И има хиляди последователи в социалните мрежи. Жоро е от Котел. Казва, че е много известен в града си. Същевременно обаче се страхува от агресията на онези, които не го харесват. Споделя, че детската му мечта е да стане модел. Досега обаче не се е явявал на кастинги. "Моят принцип е, че ако някой иска да рекламирам неговия продукт, той ще ме намери”, казва Жорето.

 

1889002-

Израстнал в малкото градче Котел, Жорето Кучков завършва местната гимназия "Г.С.Раковски". В свободното си време се занимава с рисуване, танци, козметика и най-вече – споделя го с приятелите си. Живее с баща си, баба си и дядо си. Майка му пребивава в чужбина и небезизвестно остава, че Жоро иска да замине при майка си след време. В момента момчето учи в Пловдивския университет. Погледнато отстрани, Кучков е едно нормално момче, изживяващо младостта си... до момента, в който той решава или, че не е достатъчно забелязван от обществото или той просто не  осъзнава в какво се превръща, преследвайки детската си мечта: "Искам да бъда модел" или по-скоро... да бъде следващата Николета Лозанова. 

 

Преди около година интернет пространството избухна със скандалните фотоси и изказвания на младото момче. Не само, че на външен вид той прилича на Барби, а и поведението му предизвика множество коментари и отзиви. Не малко интервюта му бяха направени от различните ни телевизии. Също така, от сигурни източници научихме, че до скоро Жоро е бил обект на подигравки, насилие и тормоз от свой съученици и съграждани.

В интервютата си младият Кучков набляга на своята ориентация, отрича да е бисексуален, но потвърждава твърдението, че е асексуален. Заглежда се по момичета, но не е фен на сериозното обвързване.

 

 

1889004

И след като накратко ви представих основните факти за Жорето Кучков, нека ви попитам, драги читатели, как бихте реагирали, ако една сутрин се събудите и видите, че синът ви се гримира, оправя си косата с женски принадлежности и маникюрът му е по-внимателно направен от този на повечето му връстнички...Да, Жорето прави това всеки ден, в продължение вече на няколко години. Той се облича женствено, гримира се, поддържа визия,  характерна за така наречените "травестити". Ако го попитате лично как се самоопределя, той със сигурност ще ви обясни, че една млада изгряваща звезда, стремяща се към прожекторите. Но всъщност той е една изгубена сред обществото душа, една малка душа, която търси начин да покаже себе си, да бъде забелязана. Но това ли е начинът ? Да подражаваш на Николета Лозанова и да скандализираш с фотоси ?

За съжаление Жорето е представител на едно поколение, за което не е характерна толерантността. Неговият образ е описван като срамен, деградиращ и неадкватен. От друга страна има и много последователи, много млади момчета му се възхищават, което може би е още по-фрапиращото и неприемливо. Но пък живеем в свободна държава и всеки има правото да бъде такъв какъвто пожелае, макар и да уронва репутацията си, да осмива името си и да излага личността си.  

Представяме ви повече негови снимки по-надолу.

1889000

 

 

 

 

1888997

 

 

1888998

 

А ето и линк към интервюто му при Карбовски миналата година: 

 

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Плувен басейн на НСА "В.Левски"  11 |
4.5
Айкидо клуб "Славия"  13 |
5
Школа "Salsa con Miguel" на Мигел Родригес 1 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване