България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Днес си останете вкъщи...за да спортувате

Прочитания: 160
07.08.2013 16:08 по статията работи: Sportuvai.bg

Източник: inm

След като преди време ви инструктирахме за ползите от спортуването на открито, днес ви предлагаме няколко добри причини да си останете вкъщи. Просто защото сега навън е прекалено горещо, а пък през зимата ще стане непоносимо студено :)

 

 

Най-съществената причина е, че спестявате време. Минутите, които отделяте, за да отидете до фитнеса, може да използвате за правилна разгрявка преди да се поизпотите и релаксация след интензивната сесия от упражнения.

 

 

Вкъщи може да откриете много начини да се разсеете. Дали ще си пуснете любимия сериал или телевизионно предаване, или ще почетете списание, докато навъртате километраж на велоаргометра, времето в усилено движение ще мине по-бързо и приятно.

 

 

Още един безспорен плюс на тренировката под покрива на дома е и фактът, че сте далеч от хорските погледи. Напълно си спестявате смущението от фигурата ви, което изпитвате в претъпканата фитнес зала.

 

 

Не е нужно да споменаваме, че от хигиенна гледна точка спортуването вкъщи също е за предпочитане пред бъхтането в залата. Все пак къде бихте предпочели да вземете душ – в собствената си баня или в тази, до която достъп имат всички незнайни и съмнителни посетители на фитнеса.

 

 

Спортуването вкъщи е щадящо и за бюджета ви. Има безброй видео материали с подходящи упражнения, които не изискват никакво оборудване. Ако все пак сте решили да се сдобиете с добър фитнес уред, вложените средства може би ще се окажат по-разумна инвестиция от подновяването абонамента за фитнес. За уреда плащате еднократно, пък и той може да се използва от всички, с които споделяте дома си.

 

 

Още едно предимство на тренировката вкъщи е, че по време на почивките може да хвърляте по един поглед на нашата Фейсбук страница. Направете го и сега. Ето тук.

 

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Ски зона "Банско"  9 |
3.5
Плувен басейн на НСА "В.Левски"  11 |
4.5
Flowin Bulgaria |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване