България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Диетата на Мария Шарапова

Прочитания: 112
21.08.2014 16:08 по статията работи: sportuvai.bg

Източник: БТА/AP

Мария Шарапова е една от най-сексапилните тенисистки. Тя не само изглежда по невероятен начин, но и е една от най-силните тенисистки на корта. Тя е носителка на много титли от "големия шлем" и е бивша номер 1 в световната ранклиста по тенис. А от 1 година на сам тя е гадже на най-добрия български тенисист Григор Димитров. Ето каква е диетата на Шарапова, благодарение на която тя изглежда превъзходно и е винаги във форма на корта.

Нейната диета е базирана на висок прием на протеини и нисък прием на въглехидрати и мазнини. Храните, които имат антиоксидален ефект също присъстват в нейната диета. Не случайно тя изглежда толкова млада.

Закуска. Тя предпочита зеленчуково смути, йогурт с боровинки, овесена каша или киноа. Тя ги комбинира по различен начин за да има равновесие.

Леки похапвания. Тези нейни хапвания са само от плодове и са преди и след тренировките й. Най-често хапва банани, ябълки, кайсии, праскови, пъпеш, диня и гуакамоле.

Обяд. На обяд тя яде сандвич с халуми, често присъства и морската храна в нейното обедно меню. В редки случаи яде и месо.

Вечеря. Вечерята на Мария Шарапова се състои от супа и различни месни ястия, които й набавят протеини, които е изгубила след тежкия тренировъчен ден.


Тя рядко си позволява сладки изкушения, въпреки че тя е създателка на бонбоните "Шугарпова".

 

 

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: www.facebook.com/sportuvai.bg

Източник: healthyceleb.com
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
ДФК "Лъвчетата"  9 |
5
Айкидо клуб "Славия"  13 |
5
Спортен Комплекс "Славия"  21 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване