България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Диета за мързеливци

Прочитания: 279
21.04.2017 10:04 по статията работи: Sportuvai.bg

Много жени, които искат да отслабнат, често измислят множество причини за това. Най-често това са липсата на време, неудобният работен график, невъзможността да се приема добра храна.

Излишно е да казваме, че повечето жени се отказват от диетите, защото изпитват невъзможност или нежелание да се откажат от обичайните храни, които приемат, дори това да се отразява отрицателно на тяхното самочувствие, форма и здраве.

В този случай "Диетата за мързеливци” е много подходяща. Тя може да бъде добра подготовка за дамите, които желаят да имат красива и снажна фигура, но не могат да устоят на изкушенията в храненето. Също така диетата е подходяща за жени, които искат да поддържат теглото си.

1898140

Диетично меню

Менюто на "Диетата за мързеливци” е много просто. Два часа преди всяко хранене изпивайте по две чаши вода. По време на храненията се старайте да не преяждате и да се храните с по-леки храни. След приключване на храненето изчакайте 10-15 мин. и изпивайте по една чаша вода. В случаите, че внезапно ви се прияде нещо не забравяйте за правилото да се пие вода 2 часа преди хранене!

През деня се старайте да приемате повече течности. Най-добре е това да бъдат вода или чай. Можете също така да пиети и сокове, но те трябва да бъдат пресни. Избягвайте да пиете големи количества сокове, които сте закупили от кварталния магазин. 

 

източник: www.fitwell.bg

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Тенис клуб "Про Спорт"  11 |
5
Училище за танци "Огледало" - Варна Тауърс |
4
Фитнес и спа център - Pulse 1  47 |
3.38
Виж всички препоръчани места за спортуване