България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Джовани Ръфин - на границата на нечовешкото

Прочитания: 166
31.07.2013 14:07 по статията работи: Александра Цанкова

Колко далеч може да те изстреля мотивацията и огромната амбиция за успех? Към звездите.

Източник: http://4.bp.blogspot.com

Питате се кой е Джовани Ръфин. Краткият отговор е: той е състезател по американски футбол. Но зад спортната му същност се крие огромна сила, увереност и мотивация. Джовани е истински пример за подражание, човек от когото можем само да се учим и вдъхновяваме. Може би ще си кажете, че това е поредната история за бедно момче, стигнало до върха. През очите на някои животът на Ръфин може да изглежда точно така. Но ние виждаме и нещо друго - истинско желание за успех и огромна, всеотдайна любов към спорта. А това ни е предостатъчно, за да му се възхищаваме искрено.

 

 

996397Захващайки се с футбола, Джовани тренира без почивен ден. Израстването му в този спорт не е лесно, точно като живота му до момента. Ниските оценки в училище често са причина да остава на резервната скамейка за цял мач. Неприятности с полицията, пък слагат край на футболното му развитие за известно време.

 

 

Въпреки всички неприятности, през които Ръфин преминава, мотивацията и амбициите му не отстъпват и крачка. Именно препятствията, които се изпречват по пътя му променят живота му, като му вдъхват нова сила и огромно желание за успех.

 

 

996396

 

Днес, още по-амбицирано и мотивирано, Джовани Ръфин преследва мечтата си - да стане шампион в Американската футболна лига. И е на път да осъществи съкровеното си желание, тъй като е намерил най-верния път към нея. Силна вътрешна мотивация! За нея ще ви разкаже самият той в следващото видео:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Следете ни и във Фейсбук!

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
"Red Salsa Team"  2 |
3.33
Ски зона "Банско"  9 |
3.5
Derida  Dance Center  17 |
4.83
Виж всички препоръчани места за спортуване