България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Ден 7 - Велико Търново - през очите на Боян

Прочитания: 402
09.04.2012 09:04 по статията работи: Боян Кърпачев

Престоят ни във Велико Търново е изпъстрен с емоции, но трябва да продължим. Утре сме на тренировка по спортна стрелба, народни танци и ако ни стигне времето ще минем през клуб по бойни спортове. Всичко това в единственият ни ден в Русе.

 

Последно от Търново. Тренировка в спортен клуб "Зоки". Там Зорица Радловска, художествен ръководител, и Делян ни научиха на "Танц на майките (и таткото:))" за мен и "Бурлеска" за Сашо.

 

Танците които ни представиха са смесица от народни танци, модерен балет, а единият от с лек уклон към Боливуд.

 

Самият клуб е едно страхотно място, където тренират до 60 деца и младежи от всички възрасти, както и техните родители. Това едновременно. В единия ъгъл на големия салон са най-малките и те попиват основите. В другия са тинейджърите, а недалеч от тях родителите.

 

На това му се казва активна и семейна неделя. Заниманията продължават до 9 вечерта. За съжаление ние не можем да останем толкова. Трябва да продължим.

 

На път за Русе, за да ни е по-пряко, минаваме през Дряново за да кажем "здрасти" на родителите на Сашо. Гостиха ни типично по Дряновси, с препълнена софра, и ни пуснаха по живо по здраво да си спортуваме по белия свят. А Сашо, даже намери и сили да изнесе футболна лекция на един свой приятел. Аз пък благодаря за топлото посрещане.

 

В Русе пристигаме късно вечерта. Твърде късно за разходка, а и след жестокия уикенд във Велико Търново имаме нужда от почивка. 

 

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
 Pretty Dance Hall  4 |
3.6
"Red Salsa Team"  2 |
3.33
Училище за танци "Огледало" - Варна Тауърс |
4
Виж всички препоръчани места за спортуване