България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Девет съвета как да я свалите във фитнеса

Прочитания: 231
15.02.2013 18:02 по статията работи: Sportuvai.bg

От много време сте я харесали, обаче все не знаете какво да направите

Източник: photl.com

Да свалиш готината мадама във фитнеса понякога е доста по-трудно, отколкото да свалиш някое излишно килце. За щастие и в двата случая важат относително сходни принципи: действате постепенно, не прекалявайте и бъдете реалисти спрямо целите си :)

 

От Men's Fitness направиха извадка на деветте най-полезни съвета по отношение забиването на гаджета до скрипеца. С радост ви ги представяме:

 

1. Бъдете редовен. Обикновено хората имат сходна програма за фитнеса - тренират през еднакъв брой ден. Затова ако и вие спазвате програма, това ще ви помогне да я засичате по-лесно. А колкото по-често я виждате, толкова по-малко непознат ще сте в очите й. Един трик - започнете да ходите на допълнително занимание, примерно спининг. Обикновено преди началото и след края на тези тренировки, хората в групите си говорят и се сближават. 

 

2. Не правете комплименти за тялото й. Ликрата не оставя много за въображението, затова дори и най-премереният комплимент може да смути една жена. Говорете си за тренировки, за състезания, за всичко друго, но не и за тялото й. Защото е малко вероятно, нейното тяло да е се окаже вашият общ интерес. А за да свалите една жена, трябва да имате общи интереси.

 

3. Но може да похвалите екипировката й. Освен за тренировки, може да говорите й за това какъв тип екипировка използвате. Похвалете нейния избор или бъдете любопитни относно колко е удобен. Трябва ви предтекст? Ами ще купувате подарък за братовчедка си. Затова, откъде ли си е купила готината тениска?

 

4. Станете си партньори в упражненията. Вместо да се наредите на задния ред в курса по спининг или канго джъмпинг, за да гледате секси дупето й, застанете редом до нея. Ако се наложи помогнете й да направи нещо, което не може.

 

5. Използвайте личността си, не плочките. Ако си мислите, че да вдигнете 300 кг. ще впечатли повечето жени във фитнеса, жестоко се лъжете. Дори няма да ви обърнат внимание. А е доста вероятно да се контузите тежко, ако само нагонът ви води. Оставете егото си в съблекалнята. Говорете с нея, за нея, за общи неща, но не за 300 кг. желязо.

 

805539

 

6. Помолете я за помощ. Ако сте на пътека за бягане, предвид какви космически кораби са тези уреди в днешно време, помолете я да ви обясни кое копче за какво е. После я попитайте как тренира тя, колко време и доволна ли е. Важно! Възползвайте се от този съвет, само ако сега се качва на съседната пътечка или ще слиза от нея. Не прекъсвайте тичането й.

 

7. По дрехите посрещат. Ако не изглеждате добре и не миришете добре, дори не започвайте разговор. Грубо, но факт. Никакви къси шорти и никакви тениски, с пет номера по-малки от вашия размер. Една хубава тениска, по-широки шорти и бели чорапи са винаги за предпочитане.

 

8. Не се мислете за "Енциклопедия Британика". Никой в живота не обича всезнайковците. Фитнесът не прави изключение. А и жените не обичат, когато някой почне да им чете лекции как да направят това или онова, за да направят повече повторения и да постигнат по-добър резултат. Особено последното, самият факт, че искате тя да си оправи дупето, е такъв антикомплимент, че ще стопите на секундата всеки шанс да бъдете с нея. По-добре намерете нещо, което прави добре и я похвалете. Ако се усмихне - ясно. Ако само си завърти очите - откажете се.

 

9. Изберете правилния момент. Оставете я да приключи със серията или тренировката. Никога не я прекъсвайте. Никога!

 

Вие сте на ход. От нас съветите, от вас куражът! И после да ни се похвалите от резултата :) Може да ни пишете и във Фейсбук - ето тук.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Спортен Комплекс "Славия"  21 |
5
Училище за танци "Огледало" - Варна Тауърс |
4
"Red Salsa Team"  2 |
3.33
Виж всички препоръчани места за спортуване