България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Бърпи маратон

Прочитания: 196
24.09.2013 10:09 по статията работи: FitWell.bg

Готови или не - старт!

Източник: inm.com

Сега четете внимателно! Колегите от Fitwell.bg ни издадоха едно предстоящо състезание, което мигновено прикова вниманието ни. За какво точно става дума, информирайте се от малко по-долу. :)

 

 

Свикнали сме да мислим за отвратителното бърпи в десетки бройки, но не и в хиляди метри. Да, ама на един чикагски хитряга на име Тим Дън му е хрумнало да го направи и крайният резултат е бърпи маратон с дължина 5 километра.

 

Естествено, до момента в събитието има записани една шепа хора, начело със самия Дън. Ентусиазираният организатор е изчислил, че ще са му необходими около 3 000 повторения, за да завърши състезанието и стиска палци това да се случи за под 6 часа. 25-годишният атлет гледа на това мероприятие като на следващата психическа граница, която може да прекрачи. В случая – пребърпи.

 

Хубавото в случая е, че всички приходи от регистрационни такси (20 или повече долара) ще отидат като дарения за пострадали по време на акция зелени барети и техните семейства. Не чак толкова хубавото е, че се очаква участниците да бъдат не повече от петдесетина души, което не е изненадващо, предвид естеството на състезанието, което ще се случи на 28 септември.


Ако искате да добиете приблизителна представа за какво извращение иде реч, опитайте се да направите 300 бърпита. Сега умножете болката по 10. Мхм...

 

 

 

Още от Fitwell.bg:

 

 

Пиян без капка пиене

 

 

Любимо упражнение за крака

 

 

Прекалявате с омега-6, ако...

 

 

Йога преди лягане

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
"Red Salsa Team"  2 |
3.33
Flowin Bulgaria |
5
Derida  Dance Center  17 |
4.83
Виж всички препоръчани места за спортуване