България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Бъдете секси и здрави със зумба в Pretty Dance Hall + Видео

Прочитания: 1102  8
30.11.2012 12:11 по статията работи: Sportuvai.bg

Хубаво настроение с Борианна

Визитка
 4 |
3.6
Още по темата
 5

Хубаво тяло и добро настроение - ако се чудите как се постигат, екипът ни успя да намери разковничето специално за дамите - със зумба! Боян и Александър отидоха на гости на Pretty Dance Hall, за да заснемат часа по зумба на Борианна Христова и останаха искрено впечатлени от страхотната атмосфера.

 

Борианна води заниманията по зумба фитнес всеки вторник и петък, като групата й е доста напреднала, съдейки по сложността движенията и темпото на изпълнение. Занимава се с танци от малка, от 8 години танцува салса, а преди 2 открива зумбата. Лично Херман Мело, един от най-добрите специалисти по зумба е връчил дипломата й за инструктор през 2011 година. Оттогава тя раздава усмивки, добро настроение и тонус на всички посещаващи заниманията й.

 

И може би класът й нямаше да е толкова готин, ако не беше и предразполагащата атмосфера на залата. Тя се намира на ул. "Богдан" 11 (входът е откъм бул. Мадрид) и е оборудвана с всичко необходимо, за да разпуснете пълноценно с музика и движение.

 

Pretty Dance Hall предлага свеж дизайн, съблекални с душове, Wi-Fi, климатизация и голяма огледална стена, която прави всеки един урок пълноценен.

 

Но да се върнем на урока по зумба с Борианна. Тя е слънчева и си разбира от работата, като за това съдим не само от впечатляващата й биография, а и от отношението на хората, които посещават уроците й. Екипът ни не видя намусени и недоволни лица.

 

Атмосферата e приятелска, а групата от хора е изключително разнородна, включително има и чужденци. И мъже, което виждаме за първи път в урок по зумба :)

 

Предлагаме ви просто да изгледате видеото ни от урока, а за повече инфо може да разгледате страницата на Pretty Dance Hall в сайта ни и да видите какви други уроци и услуги предлага залата (а те хич не са малко!).

 

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
"Red Salsa Team"  2 |
3.33
Дамски фитнес "Дева Спорт"  10 |
Школа "Salsa con Miguel" на Мигел Родригес 1 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване