България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Бодибилдинг в разцвета на младостта

Прочитания: 215
02.10.2016 11:10 по статията работи: Sportuvai.bg

Бодибилдинг в разцвета на младостта

Джорджина МакКонъл не е обикновена тийнейджърка. Даже въобще. Вместо да ходи на кафе с приятелки и да обсъжда готините момчета в класа, госпожицата... тренира. Яко. За да бъдем точни – прави го по пет пъти в седмицата, храни се по шест пъти на ден.

Точно така, познахте: любимото хоби на девойката е бодибилдингът. МакКонъл започва да се занимава с него по-сериозно, когато е на 17, макар че проявява интерес към въпросното фитнес занимание още по-рано. Сега е на 19, а съвсем скоро, през лятото, успява да се пребори за златно отличие в престижно състезание на британската федерация по бодибилдинг. Това, разбира се, е само началото на професионалния ѝ път.

За да си представите откъде е тръгнала Джорджина, вижте как е изглеждала тя три години по-рано. Тогава, когато е била на 16:

1029761

Самата мацка признава, че никога не е предполагала, че може да се сдобие с тялото, на което се радва към настоящия момент. Но е разбрала едно: че с подходящ хранителен режим и с много труд в залата всеки може да извае мускули.

1029764

Хората в обкръжението на Джорджина възприемат хобито ѝ със смесени чувства. Родителите ѝ се гордеят с нея, но брат ѝ, например, е на друга позиция. Той не може и не иска да вникне в концепцията на бодибилдинга.

Някои момчета харесват мускулите на госпожица МакКонъл, други – по-скоро се плашат от внушителните им размери. Но, така или иначе, тийнейджърката си няма приятел все още :) А натовареният ѝ режим едва ли ще ѝ остави много време за любов и закачки.

1029762

Споделя, че въпреки че бодибилдингът е повишил многократно самочувствието ѝ, гледа да не демонстрира твърде много фигурата си в публичното пространство. Защото хората се впечатлявали твърде много от тялото ѝ и най-вече – от мускулите на ръцете и раменете. Освен комплименти за физиката си обаче, Джорджина разкрива, че е получавала и доста обиди в миналото, които обаче гледа да не ѝ тежат на сърцето.

Яко момиче, а? Харесвате ли го или смятате, че бодибилдингът не е подходящо занимание за девойка на тази възраст – елате да изкажете мнението си във фен-страницата ни във фейсбук. Знаем, че имате такова, ще се радваме да го чуем.  

Източник: Fitwell.bg
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
"Red Salsa Team"  2 |
3.33
ДЮФК Национал 1  4 |
4.5
Спортен Комплекс "Славия"  21 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване