България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Атлетичните звезди на Холивуд

Прочитания: 154
13.08.2013 12:08 по статията работи: div.bg

Източник: justjared

Холивуд е дом на американската киноиндустрия и там могат да се срещнат всякакви актьори. С тези, които са интересни за нас ни запознават колегите от div.bg. А защо са ни интересни ли? Защото спортуват усилено. Вижте сами.

 

За тези знаменитости може да се каже, че са всестранно развити, дори и в области, в които ние не подозираме. Обикновено, защото сме свикнали да ги възприемаме като много добри актьори, не си даваме сметка, че те имали и други заложби. Вижте звездите, които са по-големи атлети от повечето хора (не спортистите), а от нас със сигурност. 

 

 

1008907

 

Джордж Клуни


Когато е в университета, Клуни е бил много добър баскетболист. На 16-годишна възраст дори го канят да се пробва за отбора на Cincinnati Reds. И все пак става актьор. 

 

 

1008930

 

Матю Пери


Матю Пери, особено в ролята на Чандлър Бинг не вдъхва много атлетично присъствие, но в Канада, едва 13-годишен той е бил признат тенисист.

 

Е, надарен тенисист в Канада, не винаги означава същото в САЩ, затова там Матю Пери става актьор. Но той все още поддържа форма с тенис и играе в благотворителни турнири. 

 

 

1008913

 

Джош Дюамел


Той си изглежда във форма, откъдето и да го погледнеш. Истината е, че съпругът на Фърги е играл като куотърбек в отбора на Minot State University, Северна Дакота. По-късно, през 2011 г., в интервю Джош споделя, че с удоволствие би сменил актьорската си кариера за спортна, защото това всъщност го интересува много. 

 

 

1008939

 

Том Круз

 

Том Круз решава да стане актьор, след като участва в мюзикъл, докато е в гимназията. А участва в този мюзикъл само защото е отстранен заради контузия от отбора по борба. Освен това е бил и много добър на футбол. 

 

Хю Джакман, Чанинг Тейтъм, Матю Макконъхи и Джейми Фокс можете да видите тук.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Дамски фитнес "Дева Спорт"  10 |
Школа "Salsa con Miguel" на Мигел Родригес 1 |
5
Derida  Dance Center  17 |
4.83
Виж всички препоръчани места за спортуване