България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Soul Cycle: Звездите сигурно са полудели

Прочитания: 392
26.08.2013 11:08 по статията работи: Sportuvai.bg

Коя е новата фитнес мания в Холивуд

Източник: facebook.com

Soul Cycle – въртене на педали за тялото и душата. Това е фитнес тренда, който помага на редица холивудски величия да поддържат перфектна форма. Ангелите на Victoria Secret, Кейти Пери, Кейти Холмс, Брадли Купър и Джейк Джиленхол са сред феновете на тази иновативна кардио треноровка.

 

 

Има няколко аспекта, които отличават Soul Cycle от обикновеното колоездене във фитнеса. Първата разлика е, че този метод представлява тренировка за цялото тяло. Инструкторите задават различно темпо, показват различни упражнения на колелото и се грижат за това нито един мускул на вашето тяло да не остане безучастен.

 

 

Soul Cycle се провежда под звуците на зареждаща музика. Всички спортуващи в залата се вдъхновяват от един и същи ритъм. И от наставленията на инструкторите, разбира се. Soul Cycle треньорите имат за цел не само да следят за правилното изпълнение на упражненията, но и да надъхват хората в залата с мотивиращи слова. Ето защо много Soul Cycle маниаци описват преживяването като ревитализиращо както за тялото, така и за ума и духа.

 

 

Този ефект на тренировката се дължи и на приятната атмосфера в залата. Приглушената светлина от свещи създава усещането за уют, спокойствие и уединение, въпреки че споделяте сеанса с още поне двайсетина души.

 

 

За съжаление, в България все още не се провеждат подобни фитнес тренировки. Все пак е твърде възможно и ние скоро да бъдем залети от Soul вълната, имайки предвид звездните посланици на тази тренировка.

 

 

 

 

Още от нас ще намерите на нашата Фейсбук страница.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Be Shape Studio  5 |
5
Тенис клуб "Про Спорт"  11 |
5
Училище за танци "Огледало" - Варна Тауърс |
4
Виж всички препоръчани места за спортуване