България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Skip a beat - хип-хоп танци в Хаджата

Прочитания: 2047  11
30.01.2014 10:01 по статията работи: Стефан Крекманов

Школата се намира само на метри от стадион "Георги Аспарухов"

Визитка
|
5
Още по темата
1

Школата за хип-хоп танци Skip a beat, се помещава в читалище "Стефан Караджа" в квартал Хаджи Димитър. Клубът съществува от около 2 години, като преподаватели по танци са винаги усмихнатите Алекс и Папи.

 

Няма ограничения във възрастта, като всеки, който го влече ритъмът е добре дошъл. Заниманията се провеждат два пъти в седмицата, а началният час е 18:00. Има разлика само в групите – за начинаещи, за напреднали и за отбора. 

 

До читалището на улица "Гинци" 11 може да се стигне с автобуси 85, 285 (последната спирка). Има и друг вариант, една идея по-неудобен: с автобус 78 и тролей 1 на спирка "ул. Васил Кънчев". Самата зала се намира на първия етаж. Изрисувана е по подходящ за танците начин, като в нея освен задължителните неща като огледала и озвучение, има и удобни места за хората, които искат да наблюдават. 

 

Skip a beat e прекрасен начин за разтоварване в иначе проблемното ни ежедневие и както самите Алекс и Папи казват "когато влезеш в залата и видиш всички усмивки вътре, проблемите ти остават пред вратата." Името на школата идва от английски и означава "да пропуснеш удар". Защо ли? Защото когато изпиташ силна емоция, сърцето пропуска един удар. Особено когато човек изпита положителна емоция. А тук, положителните емоции са гарантирани.  

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Фитнес и спа център - Pulse 1  47 |
3.38
Ски зона "Банско"  9 |
3.5
ДФК "Лъвчетата"  9 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване