България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Power Plate Студио Релакс

Прегледан 912 пъти
Добавен в любими от 1 спортуващ
Адрес: Стара Загора, "ул. Света Троица" №84
Тел.: 0878/ 988 974
Подходящо за деца на възраст от 13-18 години
Условия за хора с увреждания: НЕ
4.5
Спортове
Power Plate фитнес
Обща информация

Не чакайте, докато тялото ви започне да се бунтува и оплаква от липса на внимание с добре познатите болки в гърба и ставите. Голяма част от населението не трябва да упражнява физическа дейност в ежедневието си, което звучи добре на пръв поглед, но e изключително неблагоприятно за нашето здраве.

 

Целта на POWER PLATE e да се бори срещу сериозните последствия на все по-заседналия начин на живот. Високоефективните POWER PLATE уреди са лесни за употреба, спестяващи време и подходящи за всички хора независимо от възраст или физичeско състояние.

 

Уредите POWER PLATE са много повече от обикновени уреди за упражнения и рехабилитация. Освен безспорният ефект на пълноценно физическо натоварване, процедурите с тях разтягат, укрепват, масажират и отморяват  тялото.

 

Елате и се убедете в ползите, които може да Ви донесе най-иновативното откритие за подобрение качеството на живот за последните 10 години. Оставете се да бъдете увлечени от ентусиазма на милиони хора по света!

 

Процедурите в POWER PLATE СТУДИО РЕЛАКС ще Ви дарят с един нов живот пълен с енергия и жизненост и ще Ви избавят от стреса на ежедневието. 

 

 

Sportuvai.bg имаше възможност лично да провери качествата на студиото и ви уверяваме, че нашата оценка категорично е 5 звезди. Ето и видеото ни от там:

 

Екстри
Wi-Fi
Съблекалня с баня
Локация на картата
Съобщи за неточност
Статии за това място за спортуване
Всички места за спортуване
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!