България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Patchnride - революцията в колоезденето

Прочитания: 875
08.07.2014 16:07 по статията работи: Деси Иванова

Вижте как с 5 лесни стъпки ще успеете да залепите спуканата си гума

Източник: БТА/AP

Patchnride, което в буквален превод означава залепи и карай, е малък ръчен инструмент, който може да използвате, за да закърпите дупките във велосипедните си гуми. 

 

И то наистина бързо! Дори не трябва да отстранявате гумата от колелото. Вместо това, можете просто да го закърпите на място с помощта на процес, който отнема около 60 секунди.

 

1326824

Вместо цапащият и труден 12-стъпков процес за лепене на гумата, устройството ви позволява да го направите с няколко движения. Просто трябва да откриете спуканото място, да почистите района от бодли или каквото е спукало гумата, поставяте инструмента в дупката, натискате бутона за освобождаване и премахнете инструмента. Готово! Просто напомпайте въздуха обратно и продължете по пътя си.

 

Вместо да използвате лепило, както по принцип, Patchnride всъщност прикрива дупките, използвайки закърпваща лепенка, която може да запечата всички дупки до 3 мм. Една лепенка може да се използва само за един път. Инструмента работи практически на всички велосипедни гуми, въпреки че ще трябва да купите различни видове лепенки за различните гуми. 

 

Дали е толкова функционален и удобен може да се уверите, след като гледате видеото: 

 

Източник: coolthings.com
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Derida  Dance Center  17 |
4.83
Айкидо клуб "Славия"  13 |
5
Дамски фитнес "Дева Спорт"  10 |
Виж всички препоръчани места за спортуване