България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

9 неща, които правят мъжете привлекателни за жените

Прочитания: 559
21.02.2017 12:02 по статията работи: Деси Иванова

Източник: foter.com

Жените са привлечени към мъжете поради редица причини. Проучванията показват кои са най-привлекателните неща у мъжете, за нежната половинка. 

Добрата новина е, че някои от тях са изцяло под ваш контрол...лошата е,че не всички зависят от вас. 



1. Пиърсинги, татоси и белези
 

Според изследванията, мъже, които са физически здрави и имат хубави гени, могат да си позволят да имат рисковано поведение. Това включва всички белези от сбивания, татуировки или пиърсинги. По тези начини тялото ви се "фука" със здравина и издръжливост, привличайки бъдещи половинки. 

1335814

2. Пари, пари, пари....пари
 

Проучване на еволюционния психолог Дейвид Бъс, откри че жени от 37 култури по света оценяват най-силно финансовата стабилност и материалните придобивки на партньора си. Дори и жените в Замбия си падат по Чичко Паричко



3. Дълбок глас
 

Жените много ценят симетрията във външния вид на един мъж. Това е знак за пълноценно здраве, което ще бъде предадено на тяхното бъдещо поколение. Колкото по-дълбок, дрезгав и плътен е мъжкият глас, толкова по-силен и здрав е индивида. Това е начина на мислене у всяка жена, вкаран в главата ѝ още от праисторията. 



4. Височина
 

Високите мъже правят повече пари и имат повече бебета. Ниските мъже се мъчат да завладеят Европа ;) 

Височината не само респектира една жена, а и я кара да се чувства защитена и закриляна. 



5. Тяло с V форма
 

Ако искате да притежавате погледите и мислите на всички жени, трябва да имате добре оформено трапецовидно тяло. Всичко се дължи отново на идеята на жените да намерят най-добрите гени за бъдещото поколение. Ако имате трапец, но обърнат наопаки, не очаквайте всички женски погледи да са изпълнени с желание. 

 

1335813

6. Чувство за хумор 
 

Д-р Синди Местон, казва, че жените харесват мъже, които ги карат да се смеят. А мъжете, предпочитат жени, които се смеят на техните шеги. Следователно смехът ще спаси света. 



7. Миналото ѝ и как ти ѝ го припомняш
 

Жените си правят мислена "Любовна карта", на техния романтичен живот. Изцяло се базира на отминали увлечения и преживявания. Започва да се формира на 8-годишна възраст. Ако отговаряте на неин хубав спомен, то шансовете ви се увеличат многократно. 



8. Миризмата
 

Няма миризма, която да е еднакво привлекателна за всички жени. Но проучване откри, че жените надушват вашите хормони и подсъзнателно ви оценяват по тях. Затова е най-добре да не използвате дезодоранти или силни парфюми, а да покажете натуралната си миризма. Даже и да не го осъзнават, но жените се възбуждат от това. 



9. Увереност
 

Малко жени са привлечени към срамежливи мъже, а повечето жени изобщо не са привлечени към арогантните. Истинската увереност е способността да покажеш реалното си аз, без да се притесняваш, че си уязвим. Да харесваш себе си и тялото си и да го отстояваш. 

 Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: www.facebook.com/sportuvai.bg

Източник: mademan.com
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Тенис клуб "Про Спорт"  11 |
5
Фитнес и спа център - Pulse 1  47 |
3.38
Спортен Комплекс "Славия"  21 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване