България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

8 причини да намразите фитнеса - женските списания

Прочитания: 339  6
01.02.2013 15:02 по статията работи: Sportuvai.bg

В серия от статии ще ви запознаем с досадните елементи, напоили фитнес индустрията, които могат да ви ядосат до степен, че да намразите фитнеса като цяло. Това се случва, защото има хора, които не могат да се спрат пред нищо, само и само да се доберат до пазара. Несъмнено има много големи и етични компании, но има и такива, от които трябва да се пазим.

 

Причина 1: Кориците на женските списания 

 

Кориците на женските списания съдържат едни от може би най-подвеждащите послания за моментална хубост и влизане във форма. "Стегнато коремче за 7 дни", "Моментален тонус с 2-минутна тренировка", "Стегнати бедра за 2 седмици", и много други такива карат хората да купуват списанията, търсейки магическите тайни на бързото отслабване. Заглавията просто казват това, което хората искат да чуят. Никой не би си купил списание, чието заглавие гласи "Как да отслабнете здравословно и бавно".  

 

Въпреки, че някои хора смятат, че всичко, което кара хората да се раздвижат е полезно, тези списания носят повече вреда, отколкото полза. Те учат на лоши навици още от самото начало. Лоши навици, като напразни илюзии и очакване всичко да става по лесния начин, които в крайна сметка ще от кажат хората и ще ги върнат към стария начин на живот.

 

Да не говорим и за откровените лъжи, разпространявани по кориците. Ето например Джесика Алба, която е свалила 20 килограма за 3 месеца. И на снимката ясно личи, че поне 10 от тях са свалени от Фотошоп.


51473ef0-7060-4583-ff2d-a5f39e8c6864

 

Очаквайте скоро и другите седем причини :)

 

За още интересни новини от спорта, следете ни във Фейсбук на: www.facebook.com/Sportuvai.bg

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Ски зона "Банско"  9 |
3.5
Фитнес и спа център - Pulse 1  47 |
3.38
Школа "Salsa con Miguel" на Мигел Родригес 1 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване