България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

7 признака, че сте изгубили приключенския си дух

Прочитания: 142
10.04.2014 17:04 по статията работи: Александра Цанкова

Доста кофти...

Източник: Youtube

Може би сте живели в малка къща в прерията. Или пък сте обитавали ферма на другия край на света. Спали сте в палатка, под открито небе, в клоните на дърво, по бреговете на реки, морета и океани. Тогава - браво на вас! Стискаме палци никога да не изгубите приключенския си дух и винаги да носите онази луда, палава искра в душата си, която ви лиши от всички спокойни и лежерни уикенди за този живот.

 

За да сте сигурни, че сърцето ви бие в ритъма на приключенията, направете малка справка. Ако не страдате от следващите 7 неразположения, следователно сте здрави и готови за поредната силна емоция. Ако пък се откривате в тях, време е да ви хоспитализираме на някой висок връх в търсене на ударна доза адреналин. 

Изпитвате погнуса от хотелски/мотелски стаи


Няма защо да си кривим душата, повечето стаи по джоба на авантюристите не изглеждат привлекателно. Но тръгвайки на път трябва да знаете, че да имаш покрив над главата като цяло е лукс - независимо как изглежда стаята под него.



Вълнувате се преди седмичното пазаруване от супермаркета в края на града


Не е позволено да се вълнувате за такова нищо и никакво пътуване, разбирате ли?! Ако сте ударили това дъно, време е да захвърлите 8-часовия работен ден и да си спомните, че сте живи.



Вярвате, че всичко след зоната ви на комфорт крие опасности


Освен ако зоната ви не се простира по дължината и ширината на целия свят, не приемаме никакви обяснения. Всъщност най-голямата опасност в живота ви е дебнещият отвсякъде страх. Не му се давайте!



Прекалено заети сте за емоции


Извиняваме се, че смущаваме работата ви, но имаме един въпрос. Заети ли сте да си спомните, че не сте роботи, а хора? Благодарим за вниманието!



Метеорологичните условия са най-големият ви кошмар


Вали дъжд! Духа вятър! Идва краят на света! Да, за тези, които не знаят как да се наслаждават на живота.



Правите планове за 20 години напред


И в нито едно бъдещо десетилетие не включвате възможността да приключенствате. Много сме разочаровани...



Казвате, че бихте се радвали да обиколите света


И после следва едно голямо "Но". Защото винаги има огромна разлика между думи и дела. А когато темата е "Пътешествия и приключения" ви съветваме да говорите по-малко и да експлорвате повече. Наздраве!

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
ДЮФК Национал 1  4 |
4.5
Flowin Bulgaria |
5
Derida  Dance Center  17 |
4.83
Виж всички препоръчани места за спортуване