България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

5 неща, които мъжете искат жените да знаят

Прочитания: 376
12.07.2014 15:07 по статията работи: Деси Иванова

Източник: БТА

Имаше един прекрасен филм "Какво искат жените", където ясно и отчетливо бе заявено, колко разхвърляно е в женската глава. Как емоции и мисли се смесват в уникален коктейл. Но защо няма такова уточнение и за мъжете? Нима няма жена, която да не желае да надникне в мъжката глава? Ето и няколко ценни съвета. 

 

1. Секс, секс, секс 

Мъжете правят секс дори и на ум. Това означава всеки час и всеки ден. Просто така седят нещата. Няма значение на колко са години, или дали  са женени или не. Разбира се много женени мъже потискат своите пориви, но поддържат тайни сексуални фантазии. Не приемайте това лично! За мъжете това е просто секс. Това е нещо безобидно в техните глави и колкото по-скоро и вие го приемете така, по-добре. 

 

1330622

2. Получавате, това което виждате 

През повечето време мъжете не са пасивно агресивни. Ако кажат нещо, обикновено го и мислят. Мъжете с наистина прости същества, в най-добрия смисъл на думата. Винаги, когато имат определени мисли в главата си ги споделят, не лицемерничат, нито пък се преструват. Те са искрени и откровени. Ако се чудите за мнението на някой мъж, просто го питайте - отговора ще е еднозначен. Освен, когато става въпрос за други жени. 

 

3. Защитаване на жените

Поради някаква причина много мъже смятат, че е необходимо да крият привличането си към женското тяло... всяко друго освен нейното. Класики като: "Аз не харесвам жените в стриптийз клубовете", или "Анджелина Джоли? Тя не е мой тип!". Може би това са бели лъжи, но все пак не забравяйте за точка 1. Не ги винете, те са си такива. 

 

1330621

4. Мъжете са водени от страх и его

Както знаете, мъжете са супер конкурентни и винаги искат да спечелят. Може би това е продукт на възпитанието, обществените очаквания или участието в спорта. Ако поровите малко по-дълбоко в психиката на всеки мъж ще откриете, че страха от загуба е по-силен от желанието да спечели. Добрата новина е, че като цяло това се случва  при всички хора. Да, дори и при жените. Просто не е нужно винаги да отбелязвате страховете на мъжете, все пак те са просто хора. 

 

 

5. Дълбоко в себе си мъжете искат сериозна връзка

Ще откриете, че повечето мъже искат да имат връзка. Те се нуждаят от приемане и искат да споделят живота си с някой, който ги разбира. Просто не трябва да насилвате нещата да се случват. Нали помните 4 точка. Не показвайте на мъжете страховете им, а просто ги подкрепете и им помогнете да ги преминат. Кой мъж не би бил луд по жена, която истински вярва в него?

 

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: www.facebook.com/sportuvai.bg

Източник: knowmore.tv
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
"Red Salsa Team"  2 |
3.33
Айкидо клуб "Славия"  13 |
5
ДЮФК Национал 1  4 |
4.5
Виж всички препоръчани места за спортуване