България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

4646-километрово приключение

Прочитания: 380
19.09.2013 10:09 по статията работи: Александра Цанкова

Пътешествие. Пекин - Германия. Пеш.

Източник: Facebook

Ако сте пътешественици по душа, този материал е точно за вас. Днес не просто ще пътешестваме, а ще ви поведем по най-дългия и вълнуващ път, изминат от човек. Запознайте се с Кристоф Рехаге - пътешественикът, тръгнал пеш от Пекин до Германия. Фотограф по професия и авантюрист по душа, той без съмнение ще остане в спомените ни като една от най-вдъхновяващите личности, за която сме имали удоволствието да ви разкажем.Точно като в приказките Кристоф преминава планини, скали и пустини, живеейки насред дивата природата за цяла година. 

 

1043698

 

 

1043706

 

Точно след 12 месеца бродене, Рехаге има зад гърба си 4646 км., три чифта скъсани обувки, педя брада и безброй вълнуващи преживявания. Видеото от пътуването му, озаглавено "The Longest Way 1.0 ", е достигнало до аудитория от над 3 млн. души.

 

 

 

 

 

По повод великото си пътешествие, Кристоф пише и книгата ""The Longest Way", в която разказва по увлекателен начин за екстремните си преживявания. Е, какво друго ни остава да кажем, освен за пореден път да ви издадем, че сме повече от вдъхновени и щастливи от подвига на смелото момче. Оставяме ви с още едно прекрасно видео по темата и ви пожелаваме вашето приключение да започне точно след 2:02 мин.

 

 

 

 

 

Още от нас ще намерите във Фейсбук страницата ни.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Дамски фитнес "Дева Спорт"  10 |
Школа "Salsa con Miguel" на Мигел Родригес 1 |
5
Derida  Dance Center  17 |
4.83
Виж всички препоръчани места за спортуване