България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

4 неща, на които да теглим една майна през февруари

Прочитания: 393
31.01.2017 12:01 по статията работи: Александра Цанкова

Източник: http://3.bp.blogspot.com

Като се замислим, всеки месец има нещо, за което се хващаме и не го пускаме, докато не го свършим. Възможности да си спретнем планове се намират всеки един миг, какво ще кажете да си намираме повече поводи да не им обръщаме внимание? След като ви казахме за какви неща не си заслужава да се тормозите през януари, време е да приземим леко и месец февруари.



През втория месец от годината, няма да е зле да теглите една майна на:

 

 

Любовта (Свети Валентин)


Или по-точно на дразнещото ѝ превъзнасяне. Нима ни трябва специален ден в годината, през който да се сещаме, че се обичаме? Ние мислим, че не - не ни трябва! Затова няма да дадем и грам повече любов през февруари и най-вече на 14.02. За сметка на това ще обичаме като за световно на 1 март, например. Напук на всички празници и любовни закони.

 

 

Пиенето (Трифон Зарезан)


Тук положението е същото. Този месец честваме празника на виното, а покрай него празнуват и всички видове алкохол. Няма човек на света, който да ни убеди, че чака 14.02, за да си каже "Наздраве" или че пие повече точно в този ден от годината. Не вярваме!

 

 

Студеното време


Тук едва ли някой ще възрази - този студ ни идва в повече. Теглим майната и на леда и на снега и на вятъра! На липсата от дълги разходки, дълги летни нощи, дълги, забавни срещи с приятели на открито. И като заговорихме за това, през февруари искаме да теглим една хубава майна и на...

 

 

Късите неща



Не стига, че дните значително изостават пред нощите като продължителност, ами и този месец е известен като най-късия в годината.

 

 

Студен, псевдовлюбен, пиян по принуда и къс - февруари, отивай си по-бързо! :)

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
"Red Salsa Team"  2 |
3.33
 Pretty Dance Hall  4 |
3.6
ДФК "Лъвчетата"  9 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване