България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

4 неща, на които да теглим една майна през април

Прочитания: 146
01.04.2014 10:04 по статията работи: Александра Цанкова

Източник: http://rack.2.mshcdn.com

Всеки месец с проблемите си. Точно днес започна нов такъв, което автоматично означава, че е време за новия ни списък с неща, на които да не обръщаме внимание през него. Надяваме се да сте теглили по една майна на всичко дразнещо през януари, февруари и март! Сега е време на април и смятаме да обърнем гръб на:



Лъжата


Невинна, сериозна, глупава, детинска, смешна - лъжата си е лъжа. Не я изричайте, не само на 1-ви април, не просто до края на месеца, а се лишете от нея (по възможност) до края на дните си. Ако сте непоправим лъжец и думите ни няма да ви трогнат, не ни остава друго освен да ви честитим празника и да ви помолим да не общувате с нас.



Глупавите шеги


Освен ден на лъжата, 1-ви април е ден и на шегата. Издаваме ви една тайна - много мразим глупавите шеги и псевдо хумора. Едва ли сме единствените, така че, ако сте решили да се шегувате днес, съветваме ви да внимавате какви ги приказвате. :)



Променливото време


Мислихме си, че с изпращането на месец март, ще изпратим и драстичните температурни амплитуди, които ни мъчат от началото на пролетта. Е, прогнозата за времето не ни казва нищо положително в тази посока. Слушахме я снощи (31 март), което означава, че нямаме големи основания да смятаме, че ни лъжат. Искаме слънце и добро настроение, така че майната му на лошото време и лъжливите прогнози.



Глобалното затопляне & Co.


Не само през април, а и през всеки друг месец от годината. И не само затоплянето, а всичко, носещо определението "глобално". Грандиозни и безвъзвратни неща не обичаме. Е, майната му на всичко глобално, ние предпочитаме да сме регионални (най-много национални).

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
ДФК "Лъвчетата"  9 |
5
ДЮФК Национал 1  4 |
4.5
Дамски фитнес "Дева Спорт"  10 |
Виж всички препоръчани места за спортуване