България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

30 евтини начина да омагьосате някой - част 5

Прочитания: 163
18.07.2014 17:07 по статията работи: Деси Иванова

Източник: Thinkstock/Guliver

Впуснете се в изследване

1334044

24. Открийте нов музей

Много културни центрове предлагат безплатни или дни с намалени цени. Така, че няма какво да му мислите. Разширете познанията и културата си. Разнообразете срещите си с малко класика и стил. Все пак изберете нещо,което наистина ви допада, за да не получите обратният ефект от срещата. 

Цена: 5.00 - 10.00 лв.

 

25. Действайте като турист

Като живеете на едно място дълго време и забравяте всички атракции, които съществуват там. Отделете един следобед да разгледате забележителностите, парковете и други атракциони, които никога или отдавна не сте виждали. Ще се сдобиете с нова гледна точка и ще заобичате града, в който живеете. Ако решите може да се преструвате на туристи - 100% гарантирано забавление. 

Цена: 10.00 лв

1334043

26. Станете доброволци заедно

Отделете един ден, за да помагате на другите. Независимо от какво естество ще бъде помощта - раздаване на храна, грижа за възрастните или почистване на близкия парк. Това ще бъде не само от поза за вас, а и за цялото общество. 

Цена- безценно!

 

27. Започнете да учите нещо заедно

Може да искате да научите един и същ език, да готвите или пък да резбовате. Няма значение какво са вашите желания, стига да си съвпадат. Да имате еднакво хоби ви сближава изключително много. Така вашият любим става най-добрият ви приятел. 

Цена: 20.00 -30.00 лв

 

28. Направете си нощ на загадките

Може сами да сложите питанки из целият град, като вървите заедно с търсещият ги човек. Ако желаете да избегнете труда по горното предложение на някои места организират куестове със същата цел. Важното е да го правите заедно. 

Цена- 10.00 -20.00 лв.

1334045

29. Организирайте четене на книга

Ако имате любимо четиво, какво по-хубаво от това да можете да си говорите с някой за него. Може да си направите курс по четене, като се редувате за избрани автори или да посетите вече действащ такъв. Да се запознаете с много други хора, които ще споделят страстта ви. 

Цена: 10.00 лв

 

30. Организирайте изследване на телата си

Отделете една нощ в романтична атмосфера, само за да се любувате на телата си. Просто ласки и любуване. Насладете се един на друг, без да се хвърляте веднага в леглото. Запалете няколко свещи и пуснете романтична музика за настроение. 

Цена: 0.00 лв

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук:
www.facebook.com/sportuvai.bg

Източник: greatist.com
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Тенис клуб "Про Спорт"  11 |
5
Айкидо клуб "Славия"  13 |
5
Дамски фитнес "Дева Спорт"  10 |
Виж всички препоръчани места за спортуване