България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

193 стъпала към повърхността и... припадъка

Прочитания: 210
11.07.2013 12:07 по статията работи: Sportuvai.bg

Неприятна изненада очаква лондончани и милионите посетители на града на метростанция "Ковънт Гардън". Стълбището, което води към повърхността, е истинско мъчение за пътуващите с метро. Пътят към изхода минава през цели 193 стъпала. Разбира се, има и асансьори. За тях обаче доста често се образуват опашки поради огромния поток от хора, преминаващи през тази станция в сърцето на британската столица.

 

 

При това положение единствената алтернатива е болезненото аварийно стълбище. Вижте видеото и почувствайте изтощението на тези мазохисти. Не оставайте с грешно впечатление, че стълбите не биха били предизвикателство за активно спортуващите. Наскоро бившият състезател по крикет и настоящ боксьор Фреди Флинтоф се оплака в Twitter от изпитанието "Ковънт Гардън": "Някой изкачвал ли е стълбите на метростанция "Ковънт Гардън". Спирах за почивка три пъти. Една 80-годишна баба предложи да ми носи чантата!"

 

 

За да влошим още повече репутацията на тази спирка, ще отбележим още един факт, който да ви убеди да я избягвате при посещение в Лондон. Местните вярват, че духът на убития от свой колега през 1897 година  актьор Уилиям Терис броди из подземната станция. Луда работа!

 

 

А сега гледайте и съчувствайте.

 

 

 

 

Не забравяйте да се отбиете в нашата Фейсбук страница. Чакаме ви :)

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Фитнес и спа център - Pulse 1  47 |
3.38
Flowin Bulgaria |
5
ДЮФК Национал 1  4 |
4.5
Виж всички препоръчани места за спортуване