България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

15 практични и красиви начина да съхранявате колелото си у дома

Прочитания: 344
09.01.2013 08:01 по статията работи: Sportuvai.bg

Източник: Fresh Home

Много добре знаем, колко трудно е да намериш правилното място на колелото у дома. Ако не разполагате с гараж, маза или някакво друго подобно пространство под ръка, единственият вариант наистина е апартамента ви. Това обаче далеч не е толкова лошо и неприятно, колкото някои хора си представят.

 

Днес ще ви покажем 15 различни начина да съхранявате любомото си двуколесно превозно средство у дома. И както ще се убедите, това може да е не само практично, но и естетически задоволително :)

 

Най-простият начин е да подпрете колелото на някой мебел. Но винаги е за предпочитане да вложите малко идея и да сътворите изкуство. Така например, може да боядисате колелото в цветове, които подхождат на интериора у вас. Може да го закачите да виси на стената, както в хоризонтално положение, така и във вертикално.

 

Виждали сме велосипеди закачени за тавана, разглобени колелета, такива на стоянка в средата на стаята или пък артистично подпряни на степенката си в ъгъла на хола.

 

Честно казано, за нас всеки един вариант е за предпочитане пред това да оставите колелото си на улицата или в гаража. Ние просто вярваме, че когато хората започнат да гледат на велосипедите си като на изкуство, приятел, помощник, когато изградят емоционална връзка с тях, това ще ги направи наистина по-щастливи, по-здрави и по-малко бреме за планетата.

 

И не, не сме забравили снимките, може да ги разгледате във фотогалерията ни :)

 

Ако са ви харесали, следвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с новостите:  www.facebook.com/Sportuvai.bg

 

Източник: freshome.com
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Derida  Dance Center  17 |
4.83
Flowin Bulgaria |
5
 Pretty Dance Hall  4 |
3.6
Виж всички препоръчани места за спортуване