България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

10 избора, за които ще съжалявате след 10 години

Прочитания: 311
26.05.2014 11:05 по статията работи: Александра Цанкова

Не ги правете!

Източник: Thinkstock/Guliver

"Ако само бях...". За да не си повтаряте това след време, важно е да взимате правилните решения сега. Да знаете кое е важно и значимо в живота, в момента. Ето и 10 избора, които често правим на младини, а по-късно съжаляваме за тях.



Носенето на "маска", за да впечатлите другите


Освен че заблуждавате другите, в един момент започвате да лъжете и самите себе си. Кои бяхте? Живейте така, че да не си отговаряте на този въпрос след време.



Отлагането на мечтите


Най-голямото предизвикателство в живота е да откриеш себе си. Това се случва, когато намерим това, което търсим, преследваме и постигаме мечтите си. Не отлагайте сбъдването им, заради външни обстоятелства от какъвто и да е тип.



Неправилно обкръжение


Приятели са тези хора, които ни подкрепят, с които се чувстваме щастливи и разбрани. Всички други хора нямат място в живота ни.



Егоистичната нагласа


Хората са хора, за да си помагат, за да се разбират и уважават. Нито една от тези характеристики не влиза в определението "егоист".

 

Бягството от промяната


Страхът от промяната е нещо, което изпитват немалко хора. А преодоляването му ще дойде тогава, когато разберете, че щастието ви, здравето и личната удовлетвореност са най-важните неща в живота ви. Ако отсъстват от живота ви - време е за промяна.



Предаването пред трудностите


В живота лесните неща са на изчeзване. Ежедневно се изправяте пред редица проблеми, преодоляването на които ви правят по-силни и уверени хора. Личности, които не се самосъжаляват след време.



Опитът за контрол


На близките, приятелите, ситуациите. Постоянното желание нещата да са под контрол кара хората да странят от вас и ви лишават от удоволствието да живеете пълноценно. Да забелязвате случващото се наоколо. А то наистина си заслужава. Животът трябва да се докосва нежно, а не да се удушава.



Примирението с по-малко, отколкото заслужавате


Бъдете достатъчно силни, за да си тръгнете, когато е нужно и достатъчно мъдри, за да знаете какво заслужавате.



Безкрайното чакане на утре


Проблемът с повечето хора е, че си мислят, че има още много време. А в действителност не е така...

 

Мързелуването и апатичността


Светът не ви дължи нищо, така че спрете да чакате щастието да ви падне от небето. Няма да се случи. Поемете пълна отговорност за живота си и разберете, че това, от което имате най-голяма нужда, сте самите вие - борбени, смели и уважаващи се.

 

Прочетете още:

 




Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Ски зона "Банско"  9 |
3.5
Плувен басейн на НСА "В.Левски"  11 |
4.5
Фитнес и спа център - Pulse 1  47 |
3.38
Виж всички препоръчани места за спортуване