България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

10 бързи и лесни начина да изглеждате зашеметяващо на плажа (Част I)

Прочитания: 382
16.07.2013 12:07 по статията работи: Sportuvai.bg

Източник: Thinkstock/Guliver

До морската ваканция остават само няколко дни, а вие така и не успяхте да изваете перфектно тяло, което да показвате със самочувствие на плажа? Ако кимате в съгласие, значи следващите съвети са за вас. Въпреки че сме любители на здравословното поддържане на форма с подходящ хранителен режим и редовно спортуване, ще ви предложим по-мързелив изход от ситуацията. Но само за този път! Разбрахме ли се?

 


1. Отървете се от целулита


"Портокаловата" кожа е един от най-досадните проблеми, касаещи добрия външен вид по бански. Ето едно бърз и лесен метод за частично решение. Докато сте под душа ексфолирайте кожата си. Завършете душа с студена струя вода, която ще енергизира тялото ви. Нанесете антицелулитен крем, а след това не забравяйте да хидратирате кожата добре.

 

 

 

2. Изберете подходящ бански0238fd7b-2fef-fa49-2deb-41a61e73973a


Има няколко хитрини при избора на бански костюм, които да ви помогнат да прикриете несъвършенствата. Избягвайте едри шарки, както и светли или прекалено ярки цветове. Червеният цвят е идеален за отвличане внимание от излишните килограми, и същевременно върши работа за привличане на мъжките погледи.

 

 

 

3. Изкуствен тен


Всяко тяло изглежда по-добре, ако е покрито с бронзов загар. Преди почивката нанесете продукт за изкуствен тен или минете през кварталния солариум. Така успешно ще прикриете целулита, стриите и бръчките. Все пак не прекалявайте и четете инструкциите на опаковката внимателно, за да не се появите на плажа с неравномерни петна от изкуствен загар или с онзи неприятен ръждивооранжев цвят.

 

 

 


7003314. Носете косата си вързана на опашка


Опашката издължава шията ви, а това създава оптическа измама, че сте по-високи и по-слаби. В този ред на мисли, добрата стойка също е много важна, ако искате да прибавите няколко сантиметра към ръста си.

 

 

 

 

 

5. Обезкосмяване


Това е изключително важно условие за постигане на перфектен външен вид на плажа. Не забравяйте бикини зоната. Дори и да имате божествено тяло, облечено в най-прекрасния бански костюм, видимото окосмяване на интимните зони ще развали първоначалното впечатление от визията ви.

 

 

Вижте тук втора част, а още морски съвети можете да намерите на нашата Фейсбук страница.



Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Училище за танци "Огледало" - Варна Тауърс |
4
Школа "Salsa con Miguel" на Мигел Родригес 1 |
5
ДЮФК Национал 1  4 |
4.5
Виж всички препоръчани места за спортуване