България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Цвети Стоянова трогна всички с изповед за ужаса и новия си живот

Прочитания: 204
03.04.2017 15:04 по статията работи: Sportuvai.bg

  Грацията Цветелина Стоянова, чиято лична драма трогна цяла България миналото лято написа емоционалната изповед. Тя пусна откровението си  в Инстаграм. В него крехката красавица говори за промяната, която е станала след скока от 6-ия етаж и оцеляването по чудо.

Ето как Цвети се обърна към своите близки:

 "Може би, не ми остана време да благодаря на семейството ми, на приятелите ми и на всички тези непознати хора, които се молеха за мен когато бях на ръба на смъртта. Никога няма да забравя този кошмарен спомен и Слава Богу, той е тук в мислите ми, за да ми напомня колко сила и любов нося в сърцето си. Благодаря ви мили хора за всяка молитва и за всяка положителна енергия, която ми изпращахте, за всички цветя с които ме засипвахте, всички играчки и картички с прекрасни пожелания. Никога няма да забравя хората които всеки ден точно в 12:30 ми държаха ръката дори когато очите ми бяха затворени! Няма да забравя болката в очите на семейството ми и тяхната сила да остават до мен с усмивка на лице. Едно голямо благодаря на семейството ми, истинските ми приятели, добрите хора и най-вече на докторите.

Едно голямо СЪЖАЛЯВАМ на семейството ми. Обичам ви и ви подарявам моята най-истинска и щастлива усмивка всеки един ден от новия ми живот!".

Екс гимнастичката в момента е дизайнерка на дрехи и бижута, а всеки, който желае да се сдобие със стока от колекцията й, може да разбере как в нейния Инстаграм. Звездата не използва услугите на пиари и въпреки това жъне успех, сред хората, подкрепящи развитието на шампионите след спорта. 

 

 

източник: sporta.bg

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
"Red Salsa Team"  2 |
3.33
Плувен басейн на НСА "В.Левски"  11 |
4.5
Айкидо клуб "Славия"  13 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване