България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

"37 градуса" Йога

Прегледан 447 пъти
Бъди първият, ДОБАВИЛ В ЛЮБИМИ
Адрес: София, София, кв. Хладилника, ул. Банат 26
Тел.: 089/361 11 17
Email: gana@37yoga.com
Подходящо за деца на възраст от 13-18 години
Условия за хора с увреждания: НЕ
Спортове
Йога
Обща информация

Студио 37 Градуса Йога е създадено преди 6 години и е с отдавна доказани качества. Привличаме нови клиенти всеки ден, а постоянните ни йоги са многобройни. 

Студиото ни има система, която е плод на задълбочена разработка, включваща познания за физиологията на човека при висока температура, съчетана с физически упражнения. 

Истината за хот йога е, че топлината е много важна, но още по-важно е тези, които ви я преподават, да знаят какви са нейните цели и да преподават това, което е здравословно за вас. Затова е разработена последователност от упражнения, които не само ви правят по-силни, издържливи и гъвкави, но са главно съобразени с високата температура в залата - за постигане на безопасен ефект. В студио 37 Градуса Йога ™ безопасната практика е гарантирана.

В нашето студио няма да ви поучаваме за това как да живеете и в какво да вярвате. Ще получите знания за това как да практикувате правилно, за да имате здраво тяло и здрав дух. 

"37 градуса" Йога е система от йога упражнения, които се изпълняват в затоплено до 37 градуса помещение в продължение на 90 минути. Практикуват се няколко вида йога - хот йога, спортна йога, класическа йога, подходящи за всички възрасти.

Eфектите от високата температура в студиото са многобройни: тя загрява мускулите, сухожилията и ставите и ги предпазва от наранявания; засилва кръвообращението, което помага на тялото да се самолекува; тялото се поти обилно и се прочиства като изхвърля токсини; упражненията, в комбинация с потенето, позволяват изключително бързото топене на калории и килограми, докато в същото време стягат мускулите и придават на вашето тяло по-здрав вид.

Цени

 

12 посещения - за двама човека (по 6 на човек) за 6 седмици - 105.00 лв.

20 посещения за 12 седмици - 180.00 лв.

НОВО

ХОТ ТЯЛО С ХОТ ЙОГА - НЕОГРАНИЧЕН брой посещения за 1 месец (през май) - 170.00 лв.

НОВО

САМО ЗА НОВИ КЛИЕНТИ - НЕОГРАНИЧЕН брой посещения за 1 СЕДМИЦА (през МАЙ) - 50.00 лв.

 

Локация на картата
Съобщи за неточност
подобни места за спортуване
Боди Арт Кали  2 |
Йога студио "108"  2 |
4
Фитнес център "Йова-Спорт"  3 |
4
Спортен комплекс "Дема"  2 |
Всички места за спортуване
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!