България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Четири знака, че трябва да смените фитнеса

Прочитания: 144
21.01.2014 17:01 по статията работи: Стефан Крекманов

Кога се налага да направим промяна

Източник: Green Revolution

Ако предположим, че от доста време посещавате само един фитнес. Това, че посещавате точно него не значи, че той е правилният за вас. След 1-ви януари голяма част от фитнес центровете предлагат нови и по-изгодни членски карти. Ето как да прецените към какво да се насочите.

 

1. Неприветливи служители

 

Един от най-неприятните начини да започнеш деня си е да се сблъскаш с неучтив служител. "Няма да искаш да посещаваш даден фитнес, ако знаеш, че служителите не са дружелюбни. От другата страна пък, ако знаеш, че влизайки за тренировка във фитнеса има достатъчно хора, които да се грижат за теб и да те карат да се чувстваш част от едно голямо семейство, ще имаш повече желание и мотивация за работа

 

2. Отнема повече от 15 минути да стигнете до него

Ако фитнесът ви се намира на повече от 15 минути пеша, това създава предпоставки да си кажете "Е, мога да пропусна една тренировка", особено в лошо време. А и почти винаги не се пропуска само една. За да се справите с това, намерете близък фитнес. Така хем няма да имате извинение да пропуснете, хем ще се чувствате гузно, ако го направите. 

 

3. Трябва да чакате повече от 5 минутки за уред

Добре, вашият фитнес е доста популярен, но заслужава ли си? Ако чакате повече от пет минути, освен че губите своето лично време, разваляте и ефекта от тренировката. Мислете така: Дълго чакане = изнервяне = "не ми се ходи във фитнеса, защото се изнервям" = "Няма да ходя изобщо да тренирам" = провал

 

4. Заниманията нямат ефект върху вас

Това се отнася за центровете, където освен фитнес уреди се предлагат най-различни спортни занимания. Ако реакцията ви, когато се сетите за заниманията във вашия фитнес е "Уфффффффффф", то имате определено нужда от промяна. Разгледайте какво предлагат другите центрове и пробвайте всичко непознато. Разбира се, трябва да намерите и подходящите часове за заниманията. Така че направете едно разследване!

Източник: foxnews
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Be Shape Studio  5 |
5
"Red Salsa Team"  2 |
3.33
Тенис клуб "Про Спорт"  11 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване